Kolik z vás má SHW(F) jako homepage?
Tak mě napadla ujetina: mohlo by být zajímavé zjistit, pro koho je SHW domovem internetu.:-)
Tak jen hlasujte, lidičky, nestyďte se, odpovídejte pravdivě, za negativní odpovědi je jen ban, to je v pohodě.:-) ( pro ty, co nepochopili - just a joke, žádný ban nehrozí )
Tak jen hlasujte, lidičky, nestyďte se, odpovídejte pravdivě, za negativní odpovědi je jen ban, to je v pohodě.:-) ( pro ty, co nepochopili - just a joke, žádný ban nehrozí )
No, trávím tu nejvíc času co jsem on-line, tab s SHWF mám otevřenej skoro non-stop, ale jako home page ee :)
Home page mám nastavenú stránku modemu ISP, ale stránku SHW otváram ako prvú a zatváram ju ako poslednú.
Tak teraz neviem, som vlastenec alebo zradca?:notsure
Tak teraz neviem, som vlastenec alebo zradca?:notsure
[QUOTE=Salamander;223021]Pocita se, kdyz mam shw nastavene ve speed dialu v Opere ?[/QUOTE]
Tak tam je u mě taky. To je vždycky G4 ? 7 ? Enter a jsem tu :)
Tak tam je u mě taky. To je vždycky G4 ? 7 ? Enter a jsem tu :)
@Sal: Dobrá otázka... Ale asi ani ne, v tom dialu jsou stránky vesměs nečitelně a za domovskou stránku by se asi měla považovat ta, která se po spuštění prohlížeče objeví vždy jako první ( což v případě dialu neplatí, tam si otevřeš tu, která se ti zrovna hodí ).
Takže ve zkratce - přidej se k nám, šup šup.:-)
Takže ve zkratce - přidej se k nám, šup šup.:-)
nemam... pouzivam iGoogle a na nem mam vlastni gadget s nekolika mnou casto pouzivanymi odkazy... tam mam samozdrejme zvlast SHW a SHWF a jsou to nejpouzivanejsi linky... +shw je taky mezi nejnavstevovanejsimi strankami na nove zalozce v chrome
[QUOTE=Intri;223024]@Sal: Dobrá otázka... Ale asi ani ne, v tom dialu jsou stránky vesměs nečitelně a za domovskou stránku by se asi měla považovat ta, která se po spuštění prohlížeče objeví vždy jako první ( což v případě dialu neplatí, tam si otevřeš tu, která se ti zrovna hodí ).
Takže ve zkratce - přidej se k nám, šup šup.:-)[/QUOTE]
No, ja mam speed dial jako domovskou a stejne mam forum otevrene porad, opera uklada aktualni relaci .... takze v podstate jo, kdyz otevru prohlizec, mam tam forum :P
Takže ve zkratce - přidej se k nám, šup šup.:-)[/QUOTE]
No, ja mam speed dial jako domovskou a stejne mam forum otevrene porad, opera uklada aktualni relaci .... takze v podstate jo, kdyz otevru prohlizec, mam tam forum :P
Jako homepage nastaveno SHW nemam. Ale mam ji v liště v mozille. A bývá to jedna z prvních stránek které spouštím a posledních které vypínám :D . Většinou to mam v záložce stále puštěné.
Jako domovskou stránku Ústecký deník, ale jinak SHW v SpeedDialu i na osobní liště v Opeře.
Koukám, že jsem tu asi jediný co čtě noviny :D
Koukám, že jsem tu asi jediný co čtě noviny :D
Homepage: iGoogle (z praktickeho hladiska, zobrazuju sa mi tam potrebne info)
Prva otvarana stranka: SHW
Posledna zatvarana stranka: SHW
Prva otvarana stranka: SHW
Posledna zatvarana stranka: SHW
shw je jeden z 15 ve speeddialu
jako homepage mám http://portal.opera.com/ těď jsem to použil poprvé a naposled
jako homepage mám http://portal.opera.com/ těď jsem to použil poprvé a naposled