Test Corsair DIMM 4096MB DDR II 800MHz CL4 TWIN2X4096-6400C4DHX
Tak jsem si trochu hrál s mýma paměťovýma modulama, protože jsem byl zvědavý, jak je vlastně závislý jejich výkon na jejich frekvenci a samotné frekvenci FSB.
Tímto bych prosil zkušenější uživatele, jestli by se k tomu mohli také vyjádřit.
P.S. V zipu je list .xls s kompletním náhledem a pár screenama kolem.
Tímto bych prosil zkušenější uživatele, jestli by se k tomu mohli také vyjádřit.
P.S. V zipu je list .xls s kompletním náhledem a pár screenama kolem.
Jj. Co na to taky říct. Že jo? :notsure
Mohl by mi alespoň někdo pomoct? Hledám nějaké čerstvější testy.....porovnání výkonu operačních pamětí v různých testech. Jde mi o taktované 800 a 1066MHz-ové moduly s CL4 a CL5. Bodne cokoli. Ď.
Mohl by mi alespoň někdo pomoct? Hledám nějaké čerstvější testy.....porovnání výkonu operačních pamětí v různých testech. Jde mi o taktované 800 a 1066MHz-ové moduly s CL4 a CL5. Bodne cokoli. Ď.
http://www.tomshardware.com/reviews/4gb-memory-overclocking,2024-12.html
doufam, ze je to to, co hledas
doufam, ze je to to, co hledas
hezky si dokázal že s vyším fsb roste teoretická propustnost.
Nechceš zkusit nastavení 9x333(FSB)/3.2 a 6x500/2 v něčem trošku reálnějším než everestu, třeba cinebench nebo superpi (nebo i něčem jiným tyhle dva programy mě napadli protože jejich test je celkem rychlý)
jo ještě můžeš zkusit změnit tRD v everest benchmarku to celkem slušně zvyšuje výsledky
Nechceš zkusit nastavení 9x333(FSB)/3.2 a 6x500/2 v něčem trošku reálnějším než everestu, třeba cinebench nebo superpi (nebo i něčem jiným tyhle dva programy mě napadli protože jejich test je celkem rychlý)
jo ještě můžeš zkusit změnit tRD v everest benchmarku to celkem slušně zvyšuje výsledky