Dobry den, zrovna se mi pokazil hp zdroj k memu starsimu hp notebooku (nc6320).
Muj adapter mel parametry 65w, 3,5A, 18,5V.
S adaptery mam uz par let problemy. Tohle byl jiz treti, ktery jsem k pocitaci mel. Zacalo to tim, ze se mi obejevila na NB zprava, ze vykon adapteru nestaci. Po nejakem case uz nesel vubec.
Mam tedy dotaz jestli neni lepsi koupit adapter s parametry 90w, 4,74A, 19V.?
Respektive jaky by byl vubec rozdil.
Dekuju za odpoved.
Muj adapter mel parametry 65w, 3,5A, 18,5V.
S adaptery mam uz par let problemy. Tohle byl jiz treti, ktery jsem k pocitaci mel. Zacalo to tim, ze se mi obejevila na NB zprava, ze vykon adapteru nestaci. Po nejakem case uz nesel vubec.
Mam tedy dotaz jestli neni lepsi koupit adapter s parametry 90w, 4,74A, 19V.?
Respektive jaky by byl vubec rozdil.
Dekuju za odpoved.
No, nerozumim tomu zcela, ale nejdeou náhodou notebooky primárně na baterky, a adaptér se užívá jen na dobíjení baterky? Z toho pohledu se mi ta zpráva zdá divná. Obzvlášť jestli blbne už třetí adaptér - neni to spíš chyba baterky?
Co se týče jinýho adaptéru, tak zaprvý má jinej adaptér často jinej konektor, zadruhý i kdyby byl stejnej konektor, tak bych si moc netroufal koupit adaptér s jinym napětim, než který notebook žere. Jak moc vadí napětí o 0.5V jiný ale nevim, je možný, že to ntrb v pohodě skousne - ale jestli to nebude mít např. vliv na životnost baterky, popř. nabíjecí elektroniky, nevim...
Co se týče jinýho adaptéru, tak zaprvý má jinej adaptér často jinej konektor, zadruhý i kdyby byl stejnej konektor, tak bych si moc netroufal koupit adaptér s jinym napětim, než který notebook žere. Jak moc vadí napětí o 0.5V jiný ale nevim, je možný, že to ntrb v pohodě skousne - ale jestli to nebude mít např. vliv na životnost baterky, popř. nabíjecí elektroniky, nevim...