napajeni Gigabyte GA-EP45-UD3R a jim podobny
Zdravim vsechny ... tak nejak prestala slapat moje deska a vybral jsem si tuto novou Gigabyte GA-EP45-UD3R - Intel P4
Problem mam ale v napajeni - podle obrazku teto desky se napaji 8pinovym konektorem a ja mam na zdroji pouze 4pin :mistake
Staci 4pinovy konektor? existuje nejaka redukce ci jina moznaost? nebo mam smulu ?
Dik za reakce
Problem mam ale v napajeni - podle obrazku teto desky se napaji 8pinovym konektorem a ja mam na zdroji pouze 4pin :mistake
Staci 4pinovy konektor? existuje nejaka redukce ci jina moznaost? nebo mam smulu ?
Dik za reakce
Kdyz neni treba - tzn,ze se da proste napojit pouze 4pin konektor ?? a fakt to slape??
mam procesor C2D E6750
mam procesor C2D E6750
[QUOTE=tomra;228373]Kdyz neni treba - tzn,ze se da proste napojit pouze 4pin konektor ?? a fakt to slape??
mam procesor C2D E6750[/QUOTE]
Jo, 8mi pin je potreba jen pro procesory s vysokou spotrebou/ pro taktovani, 4pin pojede v pohode
mam procesor C2D E6750[/QUOTE]
Jo, 8mi pin je potreba jen pro procesory s vysokou spotrebou/ pro taktovani, 4pin pojede v pohode
Podle specifikace Intelu pro 11.0 a 11.1 Vrm staci privest napajeni ctyr nebo osmipinovym konektorem k napajeni procesoru -- dulezite jsou 12 V vetve a zatizitelnost v A.
Jinak by nemohly byt napr. ASUSy rady ROG dodavany standardne se zaslepkou osmipinoveho konektoru (na cyrpinovy). A to jsou MoBo delane zasadne pro overclocking.
Jestlize mi ze zdroje vychazi dve nebo dokonce ctyri vetve 12 V / 24 A na kazde, utahne to zatim jakykoliv CPU. ktery existuje.
Jinak by nemohly byt napr. ASUSy rady ROG dodavany standardne se zaslepkou osmipinoveho konektoru (na cyrpinovy). A to jsou MoBo delane zasadne pro overclocking.
Jestlize mi ze zdroje vychazi dve nebo dokonce ctyri vetve 12 V / 24 A na kazde, utahne to zatim jakykoliv CPU. ktery existuje.
[QUOTE=shapet;251214]Podle specifikace Intelu pro 11.0 a 11.1 Vrm staci privest napajeni ctyr nebo osmipinovym konektorem k napajeni procesoru -- dulezite jsou 12 V vetve a zatizitelnost v A.
Jestlize mi ze zdroje vychazi dve nebo dokonce ctyri vetve 12 V / 24 A na kazde, utahne to zatim jakykoliv CPU. ktery existuje.[/QUOTE]
hele, ocenuji tve rady, ale vsiml sis data posledniho prispevku v tehle diskusi ?
Jestlize mi ze zdroje vychazi dve nebo dokonce ctyri vetve 12 V / 24 A na kazde, utahne to zatim jakykoliv CPU. ktery existuje.[/QUOTE]
hele, ocenuji tve rady, ale vsiml sis data posledniho prispevku v tehle diskusi ?