[hotovo] Dá se do routeru(TP-Link TL-R402M) dostat i bez přihlašovacích údajů?
Mám takový problém.Tenhle router už pár let nepoužívám...ale přítelkyni by se šiknul takže jsem ho vyhrabal.Mně doma normálně šlapal a tak jsem jí ho s čistým svědomím dal.Ale ona má u svého ADSL automaticky přidělovanou IP.Takže byl nutnej zásah do routeru.No a co čert nechtěl?Záhadně(nejspíš matinka když mívala uklízecí nalady) mi zmizela krabice na které byl nápsán defaultní login.Takže se Vás chytrých hlav ptám.Dá se s tím něco udělat?Nebo mám router zahodit a koupit nový?
Zkus stáhnout manuál v elektronické podobě, jinak často bývá defaultně nastaven login/pass na admin/admin - vyzkoušej.
[QUOTE=...No...Name...;230358]Mám takový problém.Tenhle router už pár let nepoužívám...ale přítelkyni by se šiknul takže jsem ho vyhrabal.Mně doma normálně šlapal a tak jsem jí ho s čistým svědomím dal.Ale ona má u svého ADSL automaticky přidělovanou IP.Takže byl nutnej zásah do routeru.No a co čert nechtěl?Záhadně(nejspíš matinka když mívala uklízecí nalady) mi zmizela krabice na které byl nápsán defaultní login.Takže se Vás chytrých hlav ptám.Dá se s tím něco udělat?Nebo mám router zahodit a koupit nový?[/QUOTE]
Hard reset nema ?
jinak vzdycky to byva admin admin :notsure
Hard reset nema ?
jinak vzdycky to byva admin admin :notsure