Gigabyte EP45T-UD3P,UD3R zkusenosti, tipy, atd. ...
Máte někdo? Nějaké zkušenosti? Info?
http://gigabyte.cz/products/mb/specs/ga-ep45t-ud3p_10.html
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
http://gigabyte.cz/products/mb/specs/ga-ep45t-ud3p_10.html
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Vzhledem k nevyhodnosti DDR3 pameti pochybuju ze v soucasne dobe bude mit kdokoliv na foru zkusenosti s touto deskou, ale osobne bych neocekaval ze bude horsi nez nonT verze, respektive vsadim svy boty na to ze pujde o slusnou desku s dobrym OC potencialem.
[QUOTE=cool.user;232013]Vzhledem k nevyhodnosti DDR3 pameti pochybuju ze v soucasne dobe bude mit kdokoliv na foru zkusenosti s touto deskou, ale osobne bych neocekaval ze bude horsi nez nonT verze, respektive vsadim svy boty na to ze pujde o slusnou desku s dobrym OC potencialem.[/QUOTE]
Taktovat jde skvele ale jeste jsem nedosáhl strop. Nevím kolik si muzu dovolit pustit do RAM a MCH Core a Vcore? V BIOSU je kapanek vic moznosti nez na me strare EP35 DS4, a mam z toho hokej:confused: S DDR3 uz to neni tak strasne:thumb
Taktovat jde skvele ale jeste jsem nedosáhl strop. Nevím kolik si muzu dovolit pustit do RAM a MCH Core a Vcore? V BIOSU je kapanek vic moznosti nez na me strare EP35 DS4, a mam z toho hokej:confused: S DDR3 uz to neni tak strasne:thumb
mam EP45-DS3R a spokojenst. quada 2.66 vytoci automaticky na 3.6GHz jednim tlacitkem a pri automatickem Vcore nedava procaku zadnou brutalni kladu, na tech 3.6 ho to drzelo kolem 1.3V. nemel jsem cas se v tom hrabat poradne, ale tak naprudko se s tim taktuje jedna basen. (kdyz jsem zacal prochazet a nastavovat BIOS tak jsem se z tech vsech moznosti az zdesil, zlata 965P-ds3p kde je Vcore, FSB a nasobic:D)
jen co mi vadi, tak bych okamzite serval ty modry plechy z chladicu (s napisama GB a UD), jenze zaruka je zaruka... co jsem se namatkove dival tak tam drzi asi nejakou oboustranou lepici paskou nebo necim takovym
jen co mi vadi, tak bych okamzite serval ty modry plechy z chladicu (s napisama GB a UD), jenze zaruka je zaruka... co jsem se namatkove dival tak tam drzi asi nejakou oboustranou lepici paskou nebo necim takovym