Na něm se mi nejvíce líbí právě to zpracování a ta jeho "image"... Při vypnutém PC vypadá čistě jako kus plechu se čtyřmi čudly, ale při zapnutí se rozsvítí údaje. Navíc, pokud jsem popisek dobře pochopil, tak má i možnost přímo napíchnout "molexový" fan. No a cena také není až tak špatná... Co jsem to předběžně počítal, tak bych se s kompletním "odhlučněním" a zpevněním skříně mohl dostat do 3000Kč (vč. vyztužovacích nerez plátů, nového fanu, tahokovu na místo bývalých mřížek a odhlučňovacího materiálu)...
Sice se mi líbila i ta "věcička", kterou si naprogramuješ a ona poté dle potřeby zastavuje, zpomaluje popř. roztáčí jednotlivé fany... Ale sama o sobě stojí cca. 2500Kč, takže s tím zbytkem už bych se blížil k 5000Kč, což je docela dost.... Raději budu za 3000Kč točit čudlíkama :D :D
Sice se mi líbila i ta "věcička", kterou si naprogramuješ a ona poté dle potřeby zastavuje, zpomaluje popř. roztáčí jednotlivé fany... Ale sama o sobě stojí cca. 2500Kč, takže s tím zbytkem už bych se blížil k 5000Kč, což je docela dost.... Raději budu za 3000Kč točit čudlíkama :D :D
Právě jsem chtěl navrhnout todle - to by taky mělo umět automatickou regulaci a stojí to jen něco přes tisíc:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]