Jakou grafiku?
[QUOTE=Draken;252567]proč by 1GB HD4770 neměla existovat?
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
[QUOTE="první odkaz na 1GB HD4770"]40nm výrobní technologie Podpora DirectX10.1 CrossFireX Reference-quality Blu-ray / HD DVD přehrávání PowerPlay™ UVD 2.0 - Integrovaný video procesor - snižuje vytížení CPU při přehrávání HD videa Shader Model: 4.1 OpenGL 3.0 ATI Avivo™ HD video technologie zajišťuje výbornou kvalitu obrazu a eliminuje "Ghosting Effects" při přehrávání videa Jádro: RV740 Takt Jádra: 750MHz Takt Paměťí: 3200 MHz Paměť: 512MB, 128bit GDDR5 CrossFire: Podpora CrossFire Chlazení : Dvouslotové Výstupy : 2x Dual-link DVI, HDTV-out Rozhraní : PCI Express 2.0 /[/QUOTE]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
[QUOTE="první odkaz na 1GB HD4770"]40nm výrobní technologie Podpora DirectX10.1 CrossFireX Reference-quality Blu-ray / HD DVD přehrávání PowerPlay™ UVD 2.0 - Integrovaný video procesor - snižuje vytížení CPU při přehrávání HD videa Shader Model: 4.1 OpenGL 3.0 ATI Avivo™ HD video technologie zajišťuje výbornou kvalitu obrazu a eliminuje "Ghosting Effects" při přehrávání videa Jádro: RV740 Takt Jádra: 750MHz Takt Paměťí: 3200 MHz Paměť: 512MB, 128bit GDDR5 CrossFire: Podpora CrossFire Chlazení : Dvouslotové Výstupy : 2x Dual-link DVI, HDTV-out Rozhraní : PCI Express 2.0 /[/QUOTE]
aha,ale proč je tak předražená a proč maj všude špatný nadpisy?!...
jinak pravda jediná 1GB je XFX
https://www.svethardware.cz/xfx-vydava-hd-4770-s-512-mb-pameti-a-chysta-take-1gb-model/26438
jinak pravda jediná 1GB je XFX
https://www.svethardware.cz/xfx-vydava-hd-4770-s-512-mb-pameti-a-chysta-take-1gb-model/26438
proč mají špatný nadpisy?Marketingový tah, aby si uživatelé jako W3$cD0n3 (BTW:Zkus zapracovat na gramatice a y/i) tuto kartu koupili a nepřemýšleli, jestli je to pravda, ikdyž v popisu je jasně napsané 512 MB...Jinak parádní počteníčko, halt některým to prostě nevysvětlíš, ale pobavil jsem se velice
uz jsem tu dlouho nebyl ale opravdu nwm co to mam za zdroj .. vyfotil jsem to tak sa mozete mrknout a pls napiste co jste se o mem zdroji dozvedeli tady ho posilam :
ale nwm jestli se s toho da neco vycist :D
ja bych s toho nic nevycetl ale myslim ze vy urcite :D
dokazete z toho obrazku posoudit co je to za zdroj ?
ale nwm jestli se s toho da neco vycist :D
ja bych s toho nic nevycetl ale myslim ze vy urcite :D
dokazete z toho obrazku posoudit co je to za zdroj ?
Používaj pri doplnení tlačítko EDIT ..
Tá fotka (ten štítok) nepatrí zdroju, ale skrinke. Pokiaľ si ju kupoval spolu so zdrojom (teda pokiaľ si nekupoval zdroj samostatne) jedná sa s najväčšou pravdepodobnosťou o zdroj Eurocase 400W.
Doporučujem vymeniť ...
Tá fotka (ten štítok) nepatrí zdroju, ale skrinke. Pokiaľ si ju kupoval spolu so zdrojom (teda pokiaľ si nekupoval zdroj samostatne) jedná sa s najväčšou pravdepodobnosťou o zdroj Eurocase 400W.
Doporučujem vymeniť ...
Napíšu to sem. Chtěla bych si koupit grafickou kartu a nevím kterou, můžete poradit?
Ahoj můj pc:
Název základní desky - MSI K9N Neo v1.0 (MS-7260) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Čipová sada základní desky - nVIDIA nForce 550, AMD Hammer
Typ CPU AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+
no a zdroj tento: XILENCE power 550W, ATX2.0, pasivní PFC, 120mm ventilátor, 22 – 25 dB
Chtěla bych nějakou grafárnu, která by mi šla a šli by mi nejnovější hry nejlépe nějakou do 4000 Kč od asus. Teď mám GeForce 7600 GT a novější hry už prostě nerozjedu.
Ahoj můj pc:
Název základní desky - MSI K9N Neo v1.0 (MS-7260) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Čipová sada základní desky - nVIDIA nForce 550, AMD Hammer
Typ CPU AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+
no a zdroj tento: XILENCE power 550W, ATX2.0, pasivní PFC, 120mm ventilátor, 22 – 25 dB
Chtěla bych nějakou grafárnu, která by mi šla a šli by mi nejnovější hry nejlépe nějakou do 4000 Kč od asus. Teď mám GeForce 7600 GT a novější hry už prostě nerozjedu.
Na nejnovější hry máš i pomalý cpu. Problém je že tvoje deska nepodporuje aktuální procesory od AMD
těch co podporuje už nových moc není, nebo zkusit nějaký bazar.
Z grafik bych bral buď hd4850 ddr5 (aneb maskovaný hd4870) nebo výprodejový hd4850.
zároveň tě upozorním že tvůj zdroj patří k těm horším a nemusí výměnu grafiky a cpu přežít
těch co podporuje už nových moc není, nebo zkusit nějaký bazar.
Z grafik bych bral buď hd4850 ddr5 (aneb maskovaný hd4870) nebo výprodejový hd4850.
zároveň tě upozorním že tvůj zdroj patří k těm horším a nemusí výměnu grafiky a cpu přežít