Tvorba vlastních Trackmania map
Čawte ani neviem kedy som mal naposledy čas sa trochu pohrať s TMUF a tak tu je výsledok ak tu ešte niekto hrá tak to prosím skuknite na cuty a pod je to skôr speedovka - už aj názov to prezrádza :D
No, boostama jsi rozhodně nešetřil :D:D:D. Někomu by mohla připadat fádní, já jsem hlavně rád, že se někdo aspoň občas angažuje :thumb.
Možná to nebude trvat dlouho a zase budu mít na TM víc času...;)
Možná to nebude trvat dlouho a zase budu mít na TM víc času...;)
Cutovat je tam těžko co. Uživatelský poznatek - E6600@3.2 GHz šlo na konci do kolen na 60 fps, ještě tam chybí noc a světla, kvůli takovým megalomanským stavitelům bych potřeboval Sandy Bridge :D
[quote=Deee-aN;442372]No, boostama jsi rozhodně nešetřil :D:D:D. Někomu by mohla připadat fádní, já jsem hlavně rád, že se někdo aspoň občas angažuje :thumb.
Možná to nebude trvat dlouho a zase budu mít na TM víc času...;)[/quote]
Nj ale mala to byť odľahčená verzia speed :)
[quote=elpsycho;442440]Cutovat je tam těžko co. Uživatelský poznatek - E6600@3.2 GHz šlo na konci do kolen na 60 fps, ještě tam chybí noc a světla, kvůli takovým megalomanským stavitelům bych potřeboval Sandy Bridge :D[/quote]
Nj to už som len na záver trošku čačkal :)
Zistil som že mi robilo celkom problem spomenuť si ako sme tam menili tie kamery a pod .... ešteže tu máme tie tutorialy:thumb
Možná to nebude trvat dlouho a zase budu mít na TM víc času...;)[/quote]
Nj ale mala to byť odľahčená verzia speed :)
[quote=elpsycho;442440]Cutovat je tam těžko co. Uživatelský poznatek - E6600@3.2 GHz šlo na konci do kolen na 60 fps, ještě tam chybí noc a světla, kvůli takovým megalomanským stavitelům bych potřeboval Sandy Bridge :D[/quote]
Nj to už som len na záver trošku čačkal :)
Zistil som že mi robilo celkom problem spomenuť si ako sme tam menili tie kamery a pod .... ešteže tu máme tie tutorialy:thumb