prosim vas posla vas ktore riesenie je lepsie :
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
nejde mi tak ani o velkost hluku ako o to ze potrebujem nizke teploty okolo 40 stupnov - 45 v 3D
nejde mi tak ani o velkost hluku ako o to ze potrebujem nizke teploty okolo 40 stupnov - 45 v 3D
Pokud neřešíš hluk ani cenu, vem to Xtreme. Na S1 bys stejně musel dokupovat fan(y) a nějakým způsobem řešit chlazení napájení.
a o kolko je tichsie to acelero exteme od referencneho ??
a hlavne mi ide o chladenie napajacej casti ako ju uchladim ?? lebo ani acelero 9800 nepritaca na tranzistori zato referencny chladic dolieha aj na tranzistory kompletne chladi napajaciu cast
a hlavne mi ide o chladenie napajacej casti ako ju uchladim ?? lebo ani acelero 9800 nepritaca na tranzistori zato referencny chladic dolieha aj na tranzistory kompletne chladi napajaciu cast
[QUOTE=palo88;258997]a o kolko je tichsie to acelero exteme od referencneho ??[/QUOTE]
Říkal jsi, že ti o hlučnost nejde... Přečti si diskusi tady: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Samozřejmě, že S1 bude s tichým fanem (nebo dvěma [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]) tišší, ale musel bys dokoupit ještě tohle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[QUOTE=palo88;258998]a hlavne mi ide o chladenie napajacej casti ako ju uchladim ?? lebo ani acelero 9800 nepritaca na tranzistori zato referencny chladic dolieha aj na tranzistory kompletne chladi napajaciu cast[/QUOTE]
V popisu Xtreme v tom tvém odkazu píšou, že u toho jsou pasivy na napájení...
Říkal jsi, že ti o hlučnost nejde... Přečti si diskusi tady: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Samozřejmě, že S1 bude s tichým fanem (nebo dvěma [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]) tišší, ale musel bys dokoupit ještě tohle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[QUOTE=palo88;258998]a hlavne mi ide o chladenie napajacej casti ako ju uchladim ?? lebo ani acelero 9800 nepritaca na tranzistori zato referencny chladic dolieha aj na tranzistory kompletne chladi napajaciu cast[/QUOTE]
V popisu Xtreme v tom tvém odkazu píšou, že u toho jsou pasivy na napájení...
[QUOTE=Deee-aN;259003]....ale musel bys dokoupit ještě tohle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]Ani ne, stačí S1 a na něm fan umístěnej víc ve směru napájecí kaskády.... 9800 GTX+ není nic žhavýho, je to vlastně 8800 GTS (512) a tu má s Accelerem kde kdo => žádná velká věda s chlazením ;)
Nebo snad palo88 chystá extrémní voltmod?
Nebo snad palo88 chystá extrémní voltmod?