Používáte grafickou kartu s GPU jakého výrobce?
Otázka zní celkem, hehe, záludně, ale je to jednoduché - můžete mít MB s integrovaným GPU od Intelu, ale používáte "diskrétní grafiku" s GPU od ATi. Zakliknete ATi.
Podrobnější ankety:
Průzkum: Jakou grafickou kartu ATi používáte?
Průzkum: Jakou grafickou kartu NVIDIA používáte?
LOCK 11.2.2010
Podrobnější ankety:
Průzkum: Jakou grafickou kartu ATi používáte?
Průzkum: Jakou grafickou kartu NVIDIA používáte?
LOCK 11.2.2010
V UMPC pouzivam igp S3, ale hlasoval jsem pro nVidii pac S3 bych ve srovnani s klasickou "dospelou" kartou moc nesrovnaval ;)
ATI, ATI, ATI, ATI, ATI = tolik mám PC "ve správě" plus jedno cosi integrované Intel v notebooku. Funguje vše, nic víc mne nezajímá.
ATI. Ne, že bych NVidii nemusel (dokonce na jednou kousku notebooku co mám doma je nějaká NVidia 6600 Go), ale přece jen byla jednu dobu tato firma nějak neodmysleně spjata s firmou IBM. Co bych jim vytkl, jsou horší ovladače a to zejména pro Linuxovou platformu.
Co se týče desktopu tak jsem taky vždycky nějak podvědomě kupoval produkty firmy ATI. :D
Co se týče desktopu tak jsem taky vždycky nějak podvědomě kupoval produkty firmy ATI. :D
V kanclu Radek 9550, doma GTX 260, občas notes s int. Intelem (GMA 950, tuším). Zatrhnul jsem nVidii, ta je nejvíc vytěžovaná, byť s Radkem strávím víc času.
A kde je Matrox nebo 3dfx? Není to tak dlouho co jsem tyhle karty používal v internetovém PC. A Matrox G200 PCI mám jako zálohu pořád v šuplíku.
Gainward Radeon HD 4850, jsem spokojen, kromě hlasitosti větráčku. Dříve jsem měl Radeon 9200 a taky jsem byl spokojen
HD3850 a nemuzu si stezovat :) Porad jeste staci a kdybych mel 2jadrovy CPU, tak bych z ni vytahl jeste vic :)
Ati x200M (integrováno) a k tomu jako bonus Ati HD2600Pro (PCIe x16), takže dvojnásobná Ati :). Zatím jsem spokojen a dokud nepocítím skutečnou potřebu něco měnit tak to takhle i zůstane.
ja pouzivam v PC staru dobru nVidia GeForce FX5900XT 128MB (stara uz 5 rokov, rovnako ako PC)...doteraz som s touto kartou nemal jediny problem, sice na tom nemozem hrat novsie hry a Foldovat, ale stale na tom ide Battlefield 2 :p
v notebooku mam integrovanu Intel GMA X3100, ktora mi v nom uplne vyhovuje :thumb
v notebooku mam integrovanu Intel GMA X3100, ktora mi v nom uplne vyhovuje :thumb
Ja na desktope HD4870 spokojny . Na notebooku HD3200 + HD4570 problem za problemom... Cakan na nove drivery mozno sa to spravi ale aj tak stale verny fanATIk.
Na desktopu ATI 4850, na notebooku go7600, ale ten pouzivam jen jako zalozni, nebo na cestach, takze hlauju pro ATI.
Prešiel som si voodoo 3000,radeon 9100,GF 6600,Radeon 3650...
Teraz mám GF 9800GT Matrix a som max. spokojný.Physx celkom zaujímavý,Cuda zatím nic moc.
Nabudúce uvidíme....
Teraz mám GF 9800GT Matrix a som max. spokojný.Physx celkom zaujímavý,Cuda zatím nic moc.
Nabudúce uvidíme....
ATi Rage Fury 128 Pro
nVidia GeForce 3 Ti 200
nVidia GeForce FX 5950 Ultra
nVidia GeForce Go 7400 - notebook
nVidia GeForce EN 9600 GT Silent
ale dalsia karta bude asi ATi v kombinacii s AMD
nVidia GeForce 3 Ti 200
nVidia GeForce FX 5950 Ultra
nVidia GeForce Go 7400 - notebook
nVidia GeForce EN 9600 GT Silent
ale dalsia karta bude asi ATi v kombinacii s AMD
ja mám palit nvidia 250gts 512mb za cenu co jsem ji koupil jsem spokojenej před tím jsem mněl ati hd 3650 ddr3 a na to že jsem ji tehdy koupil jen za 800kč jsem mněl v 3d06 až 6800bodu což je docela dost za cenu co jsem ji sehnal,zajímalo by mně co by vyrobili společně kdyby spolupracovaly a nvidie a amd to by byla pecka karta
Zdravím,
Teď jsem dlouho využíval int. grafiku Intel GMA 950, ale s novým notebookem jsem přesedlal na ATi Radeon Mobile 3400 a jsem vcelku spokojený. Změna je to rozhodně k lepšímu, protože asi všechno je lepší než Intel grafiky..
Howk.
Teď jsem dlouho využíval int. grafiku Intel GMA 950, ale s novým notebookem jsem přesedlal na ATi Radeon Mobile 3400 a jsem vcelku spokojený. Změna je to rozhodně k lepšímu, protože asi všechno je lepší než Intel grafiky..
Howk.
mám Saphire Ati Radeon HD4850 Vapor-X a nemužu si ji vynachválit. Výkon dostatečný a hlavně to ticho a teploty. :D
Prva bola Nvidia 440MX.
Potom nasledovala ATI9600PRO
Next - ATI 2600HD
a terazky je to ATI 4770 HD
Nvidiu by som momentalne nechcel su o dost drahsie.
Potom nasledovala ATI9600PRO
Next - ATI 2600HD
a terazky je to ATI 4770 HD
Nvidiu by som momentalne nechcel su o dost drahsie.
já jsem taky pro Ati, momentálně mám Ati HD 4870 a jsem s ní úplně spokojenej, pokud člověk vychytá chlazení, tak může docela hezky taktovat :thumb
Kolik s ní máš stupňů? Já mám na Radeonu 5850 v idle 39°C, je to lepší jak tvrdí recenze nebo ne? Jinak ten Radeon mám ode dneška a od MSI. Nemůžu si ho vynachválit, předtím jsme měl Nvidiu 9800GT od Gainwardu ale tohle je mnohem výkonnější řešení, ve většině her se zvedl výkon o 30-35%, až na Batbam Arkham Asylum, ten se prostě s ATI nekamarádí.