Zdravim. Zřídili jsme si internet od O2, k tomu mám modem/router/WiFi Asus WL-AM604g. Po nastavení parametrů WAN části se však nechce k O2 připojit (dělal jsem to po telefonu s technikem O2). Na modemu svítí LEDka link a LAN a červený vykříčníček. Má někdo tento modem a k tomu internet od O2 a funguje mu to?
mam to zapojený podle toho obrázku, zkoušel jsem i napřímo z telefonní zdířky. A ted k těm LEDkám, xDSL zahrnuje ě kontrolky, LINK-ta svítí zeleně, a ACT-ta nesvítí. Potom svítí 1 LAN port. V nastavení modemu při testu připojení mi to napíše u ADSL synchronization PASS (správně) a u všeho ostatního DISABLE.
Zdravím.....potřebovala bych poradit.....sháním majitele tohoto ADSL routeru, který má zkušenosti se zapojením internetu od O2......já ho prostě nemůžu rozchodit...v balíčku byla pouze příručka s rychlou instalací. Na routeru mi svítí občas červený vykřičník a pro ADSL jsou tam dvě diodky, kde jedna svítí a druhá ne!Technici na O2 se semnou nechtějí bavit....jednak nemám přístroj od nich a dotyčný se kterým jsem hovořila se prej v Asusech nevyzná, zkrátka rozhovor s ním byl poněkud bezvýsledný. Neřekl mi nic, co bych sama nevěděla.
Kdyby ste aspoň měl někdo nějaký manuál v češtině(ten odkaz výše nefunguje) nebo radu co zkusit, aby to běhalo.
Kdyby ste aspoň měl někdo nějaký manuál v češtině(ten odkaz výše nefunguje) nebo radu co zkusit, aby to běhalo.