Zdarec all, momentálně jsem připojený kabelem (už asi měsíc). Ovšem když jsem včera (s noťasem) dorazil k bábině, že jí tam poklidím tak jsem se chtěl připojit na wifinu prahy 4 a ono h**** nic mi to nenašlo. Jukněte na screen, tipuju že to bude nějakej chybějící driver, ale nechci se do ničeho ještě pouštět když se mi to stalo prvně...THX za odpovědi.
[QUOTE=EditorPO;264139]Pozri sa do vlastnosti sietoveho pripojenia, ci mas povolene, aby pripojenie riadil system win.[/QUOTE]
Díkes za odpověd, nemohl by jsi mi pls napsat cestu k souboru... Vypadam asi jako kkt ale tuhle tabulku nemůžu zaživa najít..
Díkes za odpověd, nemohl by jsi mi pls napsat cestu k souboru... Vypadam asi jako kkt ale tuhle tabulku nemůžu zaživa najít..
Ovladaci panel > Sietove pripojenia > kliknut pravym tlacitkom na sietove pripojenie > vlastnosti.
Skratka: klik lavym tlacitkom na ikonku sietoveho pripojenia na liste vedla hodin a potom vlastnosti.
Skratka: klik lavym tlacitkom na ikonku sietoveho pripojenia na liste vedla hodin a potom vlastnosti.
[QUOTE=robky;264151]Alebo[/QUOTE]
Jo thx, sry že jsem to neuvedl mám XP Osy... Spíš nějak nemůžu najít tu část tabulky jak tam má EditorPo (viz.screen).
Jo thx, sry že jsem to neuvedl mám XP Osy... Spíš nějak nemůžu najít tu část tabulky jak tam má EditorPo (viz.screen).
[QUOTE=robky;264167]Beží ti služba Wirelles Zero Configuration?(Tento počítač-pravý klik-spravovať-služby)[/QUOTE]
Neběží, mám jí tam teda nějak spustit?? BTW ukazuje mi to tu tabulku (viz. úplně na záčátku tohodle tématu)
Neběží, mám jí tam teda nějak spustit?? BTW ukazuje mi to tu tabulku (viz. úplně na záčátku tohodle tématu)
[QUOTE=HolyMord;264172]Neběží, mám jí tam teda nějak spustit?? BTW ukazuje mi to tu tabulku (viz. úplně na záčátku tohodle tématu)[/QUOTE]
Preto som ti predsa napísal (Tento počítač-pravý klik-spravovať-služby)
Preto som ti predsa napísal (Tento počítač-pravý klik-spravovať-služby)
[QUOTE=robky;264177]Preto som ti predsa napísal (Tento počítač-pravý klik-spravovať-služby)[/QUOTE]
Jojo už to mám, sry že jsem nepostnul dříve :D, ale díky moc..
Jojo už to mám, sry že jsem nepostnul dříve :D, ale díky moc..
Jo a mohl bych se tě zeptat na názor ohledně technologie Homeplug?? Plánuji totiž můj stolní Pc (v současnosti mimo provoz) připojit k internetu právě díky této technologii. Doteďka jsem jel přes wifi, ale lagovalo to v codovi a vypadávalo..
Takže wifi funguje?
ad homeplug: nebude jednoduchšie(a hlavne lacnejšie) natiahnuť klasický lan kábel?
ad homeplug: nebude jednoduchšie(a hlavne lacnejšie) natiahnuť klasický lan kábel?
[QUOTE=robky;264187]Takže wifi funguje?
ad homeplug: nebude jednoduchšie(a hlavne lacnejšie) natiahnuť klasický lan kábel?[/QUOTE]
Jo wifina fachá, to je v poho.. Přes ten kabel to nepůjde, proto jsem taky hledal jak jinak to udělat že jo :D.. 4etl jsem pár recenzí a žádný elektrický hodiny to neomezujou jak si některý lidi myslí.
ad homeplug: nebude jednoduchšie(a hlavne lacnejšie) natiahnuť klasický lan kábel?[/QUOTE]
Jo wifina fachá, to je v poho.. Přes ten kabel to nepůjde, proto jsem taky hledal jak jinak to udělat že jo :D.. 4etl jsem pár recenzí a žádný elektrický hodiny to neomezujou jak si některý lidi myslí.