napájení USB
Pokud vím, tak nelze. Deska nemá patřičné switche.
Ale ber to z té pozitivní stránky. Alespoň jsou porty stále aktivní pro dobíjení přenosných zařízení.
Ale ber to z té pozitivní stránky. Alespoň jsou porty stále aktivní pro dobíjení přenosných zařízení.
[QUOTE=bedane;264931]Zák.deska GA-EP31_DS3L.Kde se v biosu dá vypnout napájení USB.Po vypnutí svítí myš i webkam.Dík[/QUOTE]
Imho tohle nijak nevyřešíš. Jenom vypínáním celého PC přepínačem vzadu na zdroji (pokud ho má).
Imho tohle nijak nevyřešíš. Jenom vypínáním celého PC přepínačem vzadu na zdroji (pokud ho má).
Mno, u mé desky je to např tak, že pokud počítač hibernuji, tak USB je pod napětím. Pokud jej vypnu, tak se vypnou i USB. Proto otázka - vypínáš PC nebo dáváš jenom režim spánku ?
@bedane: Zkoušel sis pohrát s nastavením BIOSu v sekci 2-5 Integrated Peripherals-USB Controller,
USB 2.0 Controller, USB Keyboard Support, USB Mouse Support na str. 39 manuálu?
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Já toto právě řešil u rodičů, kterým jsem dával GA-P35-S3L a po vypnutí PC jim pořád svítí myška od Geniusu. Není to nic strašnýho, ale mladou to znervózňovalo.:p Nijak se mi toto ale nepovedlo vyřešit, tak buď svítí, nebo se to vypne vzadu na zdroji.
USB 2.0 Controller, USB Keyboard Support, USB Mouse Support na str. 39 manuálu?
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Já toto právě řešil u rodičů, kterým jsem dával GA-P35-S3L a po vypnutí PC jim pořád svítí myška od Geniusu. Není to nic strašnýho, ale mladou to znervózňovalo.:p Nijak se mi toto ale nepovedlo vyřešit, tak buď svítí, nebo se to vypne vzadu na zdroji.