Na desce ASUS P4P800S me nefunguje spomaleni vetracku CPU pomoci speedfan - veskere udaje precte, ale nezpomali, dal jsem tam i nejnovejsi bios a zkusil v biosu v HW monitoru vypnout sledovani otacek vetraku a stale nic.
Co s tim? Redukci na snizeni napajeni vetraku zrovna nemam a i tak by mi to nestacilo. Takze jak rozjet ten speedfan nebo jinou regulaci, idealne v tom biosu no.
Co s tim? Redukci na snizeni napajeni vetraku zrovna nemam a i tak by mi to nestacilo. Takze jak rozjet ten speedfan nebo jinou regulaci, idealne v tom biosu no.
Echt? To asi ne, to tam nekde je? Vzdycky jsem nechal vypnutou automatickou kontrolu, nastavil otacky na 0 a bylo ticho. Ta softwarova kontrla se nastavuje kde? Prostel jsem vsechno a nikde jsem si niceho takoveho nevsiml.
EDIT: Uz sem to vygooglil [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] v tom rozsirene - to zni rozume, dam vedet az vyzkousim, diky.
Dokonce kdyz vidim ten screnshot tak si vzpominam, ze jsem tam s tim snad uz kdysi i neco nekde nejak nekdy resil :)
EDIT: Uz sem to vygooglil [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] v tom rozsirene - to zni rozume, dam vedet az vyzkousim, diky.
Dokonce kdyz vidim ten screnshot tak si vzpominam, ze jsem tam s tim snad uz kdysi i neco nekde nejak nekdy resil :)
Tak qfan sem v tom power v biosu stale nenalezl
v speedfanu jsou moznosti v advanced jen thermal cruise, fan speed cruise, manual pwm control a
v speedfanu jsou moznosti v advanced jen thermal cruise, fan speed cruise, manual pwm control a