Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Jakou používáte podložku?

Jandaskunk (2330)|2.3.2010 22:01
No takže najednou tvrdíš že se to špiní.....je to ta samá špína jako na plastovejch, akorátže u látkovejch se to zažírá dovnitř a nevidíš to tak hezky nakupený jako na plastovejch (prach a mastnota = ty hnusný hrudky).

Nemyslím si, že bych byl prase, když si nechodím každých 5 minut mejt ruce v savu, myslím, že dodržuju hygienu dost pečlivě (mytí rukou atd.), stejně tam ty fleky se objeví, a nemusí to být ani z ruky, i když okolo zápěstí to bývá nejvíc, ale většinou je to zažraný prach (na černým je navíc všechno vidět)....čistit se prostě bude muset obojí, látkovou budeš muset dýl sušit, kdybys to chtěl vyčistit vodou a plastovou zas víc drhnout....
Hansol58231 (25)|4.3.2010 20:07
Používám levnou neznačkovou z Tesca za 20Kč sice už se sloupla látka(ale mám ji na podložce normálně položenou a drží).

A myš jezdí poní nádherně(tak akorát).
)aguar (235)|4.3.2010 20:11
Myš Razer Copperhead
a podložku jsem měl napřed Razer Exactmat, ale protože se celkem rychle opotřebovávali teflonky a nemohl jsem sehnat nový stejný, tak jsem si koupil podložku Razer Goliathus control.
Napřed to byl nezvyk, protože myš jakoby byla pomalejší a propadala se, ale už jsem si zvykl :)
Sjone (2)|11.3.2010 20:38
Podložku používám obyčejnou QuickSteel. Jsem spokojený, stačí mi.
Infinity (40)|11.3.2010 20:45
u desk. PC používám obyčejnou podložku do 100Kč, u notasu nemam zadnou....obe mysi "jedou" stejne s i bez podlozky