Přenos videa do mobilu
Ahojj mam takovy problem,mam mobil SE K800i a proste nvm cim to je ale nejde mi prenest video z kompu do toho mobilu,jako hudba a obrazky,vsechno jde,ale video proste nee,vzdy kdyz uz je to skoro u konce tak to napise -jednotka nemuze nalezt pozadovany sektor,nevite nekdo co s tim????Taky se mi stava jeste pri pripojeni mobilu k usb kabelu ke kompu,tak me to proste nenacte a pise to zarizeni usb nebylo rozpoznano a cosi dalsiho,fakt nvm co s tim [Vrrrr]
Máš v PC korektně nainstalováno "Sony Ericsson PC Suite"? ...a zvolen správný režim (zeptá se tě v úvodu po připojení...), jinak konkretně k videu ti nic neporadím - ještě jsem s ním (K800i) videa nedělal ani do něj nedával, jen fotky (ven) a muziku mp3/wav (dovnitř).
BTW Tento dotaz by bylo vhodnější přesunout odtud do poradny SHW nebo Problemy s PC.
BTW Tento dotaz by bylo vhodnější přesunout odtud do poradny SHW nebo Problemy s PC.
A já bych tě odkázal na místo s vyšší koncentrací majitelů K800i. Pravděpodobně se tam rady dočkáš dřív.
...BTW: ještě jeden technický dotaz - jak velká jsou ta videa (v MB) a v jakém formátu? a jakou kartu Memory Stick Micro M2 máš v tom telefonu?
Ta videa by měla mít formát 320x240, 30 fps.
Ta videa by měla mít formát 320x240, 30 fps.
jo videa su ve formate 3gp rozliseni 320x240,jinak velikost je asi treba 300mb apametovku mam 2Gb,mam tam dost volneho mista na to tak nvm noo
Mám SE K550i a k propojení mobilu s pc nepotřebuji žádný software, pouze stačí telefon, kabel a počítač. Po připojení telefonu k počítači, si najdou win nové zařízení a telefon se zeptá, jaký druh připojení chci provozovat (přenos souborů, telefon, tisk). Zvolím přenos souborů, telefon se přepne do modu přenosu souborů a např. Total Commander "vidí" pam. kartičku v telefonu a lze bezproblémově na ni jak ukládat, tak z ní číst, kopírovat, apod. Po odpojení se telefon automaticky přepne zpět do režimu telefonu.
[quote=pas!k;283835]Tohle bude imho fungovat az u vist a vejs ne?[/quote]
Proč? Já ten phone připojuji normálně jak v práci pod XP Pro, tak i doma pod W2K!?!
Proč? Já ten phone připojuji normálně jak v práci pod XP Pro, tak i doma pod W2K!?!
[quote=pas!k;283835]Tohle bude imho fungovat az u vist a vejs ne?[/quote]
Bohužel nemohu u WinXP vyzkoušet, ale IMHO pokud by nahrál USB driver pro telefon, měl by docílit stejného výsledku i ve WinXP.
Bohužel nemohu u WinXP vyzkoušet, ale IMHO pokud by nahrál USB driver pro telefon, měl by docílit stejného výsledku i ve WinXP.
[quote=kevin00;283841]Bohužel nemohu u WinXP vyzkoušet, ale IMHO pokud by nahrál USB driver pro telefon, měl by docílit stejného výsledku i ve WinXP.[/quote]
...ten USBdriver je součástí té instalace SE PCSuite.
...ten USBdriver je součástí té instalace SE PCSuite.
IMHO SE PCSuite je naprosto neschopný software, který jde pouze použít opravdu jen ke kopírování z/do telefonu.
[quote=kevin00;283843]IMHO SE PCSuite je naprosto neschopný software, který jde pouze použít opravdu jen ke kopírování z/do telefonu.[/quote]
To snad taky trochu záleží na potřebách uživatelů, ne? Nemůžeš něco pozuzovat kategoricky jenom proto, že ty jsi subjektivitou maximalista. Mě osobně naprosto vyhovuje, včetně Disc2Phone, DropsMessage i WotanClienta, Photoshopu Album SE i QuickTimu. Nic víc od toho nečekám.
To snad taky trochu záleží na potřebách uživatelů, ne? Nemůžeš něco pozuzovat kategoricky jenom proto, že ty jsi subjektivitou maximalista. Mě osobně naprosto vyhovuje, včetně Disc2Phone, DropsMessage i WotanClienta, Photoshopu Album SE i QuickTimu. Nic víc od toho nečekám.
jj, je to věc názoru, ale jelikož uživateli přenos nefunguje, předpokládám, že to dělá nejjednodušší cestou - přes PCSuite. Tudíž by bylo dobré tento software obejít, zda-li není problém "na jeho straně".
Také uživatel píše o občasném nerozpoznání zařízení při připojení telefonu k počítači, což by mohlo značit 3 problémy - vada telefonu, USB portu a propojovacího kabelu. Takže by chtělo vyzkoušet jiný kabel, pokud je možnost a jiný USB port (nejlépe přímo na zákl. desce ne na front panelu).
Také uživatel píše o občasném nerozpoznání zařízení při připojení telefonu k počítači, což by mohlo značit 3 problémy - vada telefonu, USB portu a propojovacího kabelu. Takže by chtělo vyzkoušet jiný kabel, pokud je možnost a jiný USB port (nejlépe přímo na zákl. desce ne na front panelu).
[quote=kevin00;283848]...předpokládám...[/quote]
=To je přesně to, co jaksi stále nekonkretizoval, tudíž předpoklady/domněnky = ztráta času, aspoň pro mne.
=To je přesně to, co jaksi stále nekonkretizoval, tudíž předpoklady/domněnky = ztráta času, aspoň pro mne.
[quote=kevin00;283841]Bohužel nemohu u WinXP vyzkoušet, ale IMHO pokud by nahrál USB driver pro telefon, měl by docílit stejného výsledku i ve WinXP.[/quote]
Jasny sak ja narazel na to "Kabel Telefon pocitac" pripojis a jedes ..
Jasny sak ja narazel na to "Kabel Telefon pocitac" pripojis a jedes ..
pas!k - [quote]Tohle bude imho fungovat az u vist a vejs ne?[/quote]
[quote]Proč? Já ten phone připojuji normálně jak v práci pod XP Pro, tak i doma pod W2K!?![/quote]
Me to take funguje na Win2k a kamosovi rovnez. Proc by nemelo?
PS. co se nahravaji videji tyce, tak nedavno jsem zkousel Emgeton E9 Cult 8G a prenos videa do neho byl v pohode - horsi bylo, ze flv video jako *.flv funguje a hraje, nicmene pokud do nej kamos vrazi titulky ci jiny zvuk (treba k Sluzba je sluzba videjku muziku Highway to hell :D), tak jako avicko to zminene video neprehraje - avi s kompresi h.263 jako ma defaultne flv to proste "nema rado" a video je treba prevest do Xvidu...
...kde ovsem take casto nefunguje, tipuji ze b-frejmy budou ten problem, ale nebudu to resit, je to mp3 prehravac, nikoliv videolegracka :)
Jo, to video, abyste meli predstavu, k cemu pridal (k akcni scene) Highway to Hell:
:p
[quote]Proč? Já ten phone připojuji normálně jak v práci pod XP Pro, tak i doma pod W2K!?![/quote]
Me to take funguje na Win2k a kamosovi rovnez. Proc by nemelo?
PS. co se nahravaji videji tyce, tak nedavno jsem zkousel Emgeton E9 Cult 8G a prenos videa do neho byl v pohode - horsi bylo, ze flv video jako *.flv funguje a hraje, nicmene pokud do nej kamos vrazi titulky ci jiny zvuk (treba k Sluzba je sluzba videjku muziku Highway to hell :D), tak jako avicko to zminene video neprehraje - avi s kompresi h.263 jako ma defaultne flv to proste "nema rado" a video je treba prevest do Xvidu...
...kde ovsem take casto nefunguje, tipuji ze b-frejmy budou ten problem, ale nebudu to resit, je to mp3 prehravac, nikoliv videolegracka :)
Jo, to video, abyste meli predstavu, k cemu pridal (k akcni scene) Highway to Hell:
:p