Asus P5Q Pro
Mám Pc delší dobu, sestavované v alzasoftu na míru a chci se zeptat zda jne normální že je deska mírně prohlá v místě s paticí a asi ještě 4 cm kolem ní?deska se traye nedotýká, jen je mi to divné, a funguje také správně
pokud je to BOX chladic a prohnuti je mirne, je to OK... pokud to je nejaky vetsi chladic uchyceny sroubkama, mozna ho dotahli vic nez by bylo zdravo... lehke prohnuti je normalni
Tak dik, mam Akasa AK 965 BLack kterej je přidělávanej bohužel jen rychlouchycovacima šroubama který sou i u Box chladiče. Uviím, asi koupím něco většího třeba od thermalringu nebo od Noctuy, nemohli by jste mi pomoci s výběrem?
tak zalezi co s tim chces delat a kolik do toho chces vrazit. nejake zazrat ta akasa nebude, ale lepsi nez dratem do oka. na mirne taktovany dvoujadro musi stacit s prehledem.
jestli chces trapit quada, neresis prachy a narves to do case tak vem IFX-14:)
jestli chces trapit quada, neresis prachy a narves to do case tak vem IFX-14:)
mam E8400 taktovanej na 3,2 Ghz a uchladi v pohode, do chladice by sem byl ochodtnej nascpat do 1400Kč
tak pokud uchladi vpohode proc menit? neni duvod. ten chladic je lepsi nez AC freezer (diky tomu ze ma vetrak s rameckem) a pokud neni nekdo tichomil nebo OC silenec, je freezer plne dostatecny... pokud nutne chces utracet tak za ty prachy asi klasika NH-U12P nebo pokud chces usetrit cooler master hyper 212