Jméno tazatele: debil
Znění dotazu:
Dobrý den!
1.Při nastavování Outlooku 2007 jsem si omylem přesunul všechny doručené zprávy ze seznamu e-mailu do Outlooku. Existuje nějaký způsob jak je dostat zpátky do seznamu a pokud ano, tak jak mám postupovat?
2. Při klepnutí na "Odeslat" mi zůstanou zprávy ve složce "K odeslání" a dál nic. Jak mohu docílit okamžitého odeslání? Děkuji.
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Seznam e-mail x Outlook
Znění dotazu:
Dobrý den!
1.Při nastavování Outlooku 2007 jsem si omylem přesunul všechny doručené zprávy ze seznamu e-mailu do Outlooku. Existuje nějaký způsob jak je dostat zpátky do seznamu a pokud ano, tak jak mám postupovat?
2. Při klepnutí na "Odeslat" mi zůstanou zprávy ve složce "K odeslání" a dál nic. Jak mohu docílit okamžitého odeslání? Děkuji.
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Seznam e-mail x Outlook
Otazka 1. Nevim preposlat je zpet?
Otazka2. problem bude zrejme v nastaveni smtp ..outlook je potreba nakonfigurovat jednak pro prijmani a jednak pro odesilani zprav .. smtp server se nastavuje dle providera ktery vam zprostredkovava pripojeni k internetu .. kdyz prozradite ktereho pouzivate poslu nastaveni.
Otazka2. problem bude zrejme v nastaveni smtp ..outlook je potreba nakonfigurovat jednak pro prijmani a jednak pro odesilani zprav .. smtp server se nastavuje dle providera ktery vam zprostredkovava pripojeni k internetu .. kdyz prozradite ktereho pouzivate poslu nastaveni.
[quote=pas!k;285445]Otazka 1. Nevim preposlat je zpet?
Otazka2. problem bude zrejme v nastaveni smtp ..outlook je potreba nakonfigurovat jednak pro prijmani a jednak pro odesilani zprav .. smtp server se nastavuje dle providera ktery vam zprostredkovava pripojeni k internetu .. kdyz prozradite ktereho pouzivate poslu nastaveni.[/quote]
Děkuji, používám O2.
Otazka2. problem bude zrejme v nastaveni smtp ..outlook je potreba nakonfigurovat jednak pro prijmani a jednak pro odesilani zprav .. smtp server se nastavuje dle providera ktery vam zprostredkovava pripojeni k internetu .. kdyz prozradite ktereho pouzivate poslu nastaveni.[/quote]
Děkuji, používám O2.
Až nastavis Outlook, tak pak nastav aby při stahovani sprav ze seznamu je taky nechaval na serverů, měl jsem v tom zmatek, outlook na domacim PC stahne, všichni maily ze seznamu, pak mimo domov neměl jsem šance do toho dostat :stupid
1. měl sis nastavit aby se ti nesmazaly na serveru, dělá se to v nastavení stránky.
2. pokud je chceš dostat zpět na server tak nepoužívej POP3, ale IMAP. Ososbně ho mám na centrumu, ale je tam zpoplatněn na 70Kč za 17 měsíců nebo tak nějak
2. pokud je chceš dostat zpět na server tak nepoužívej POP3, ale IMAP. Ososbně ho mám na centrumu, ale je tam zpoplatněn na 70Kč za 17 měsíců nebo tak nějak
A outlook pouzivas jakej? Expres nebo plnotucnej?
Jinak reseni posty kde ma clovek vice schranek do kterych potrebuje pristupovat z vice mist je na delsi debatu..
Jinak reseni posty kde ma clovek vice schranek do kterych potrebuje pristupovat z vice mist je na delsi debatu..
[quote=Aytech;285562]Až nastavis Outlook, tak pak nastav aby při stahovani sprav ze seznamu je taky nechaval na serverů, měl jsem v tom zmatek, outlook na domacim PC stahne, všichni maily ze seznamu, pak mimo domov neměl jsem šance do toho dostat :stupid[/quote]
Dík, teď už jsem to nastavil aby zůstávaly i na seznamu, ale při nastavování jsem to přehlíd a všechny se mně přesunuly do Outlooku. Jde mi o to, jestli to jde nějak je dostat zpátky do seznamu.
Dík, teď už jsem to nastavil aby zůstávaly i na seznamu, ale při nastavování jsem to přehlíd a všechny se mně přesunuly do Outlooku. Jde mi o to, jestli to jde nějak je dostat zpátky do seznamu.
[quote=pas!k;285629]A outlook pouzivas jakej? Expres nebo plnotucnej?
Jinak reseni posty kde ma clovek vice schranek do kterych potrebuje pristupovat z vice mist je na delsi debatu..[/quote]
Používám plnotučnej 2007.
Jinak reseni posty kde ma clovek vice schranek do kterych potrebuje pristupovat z vice mist je na delsi debatu..[/quote]
Používám plnotučnej 2007.
[quote=Neregistrovaný;285850]Jde mi o to, jestli to jde nějak je dostat zpátky do seznamu.[/quote]
Nelze. Jedině požádat podporu Seznamu, aby ti původní obsah schránky obnovily ze zálohy.
Nelze. Jedině požádat podporu Seznamu, aby ti původní obsah schránky obnovily ze zálohy.
A to nastaveni smtp uz si vyresil? Co sji tam nastavil? Co se divam na ruznaq fora hodne lidi na ty smtp servery o2 dost nadava ze je to casto nedostupny.
Lze ty mejly dostat zpět pomocí protokulu IMAP, už jsem to psal. Je tam obousměrná komunikace mezi serverem a outlookem
[quote=Zoidik;285878]Lze ty mejly dostat zpět pomocí protokulu IMAP, už jsem to psal.[/quote]
Problém je v tom, že Seznam IMAP dosud nepodporuje. I když oficiální zmínka o jeho letošním zavedení už padla.
Problém je v tom, že Seznam IMAP dosud nepodporuje. I když oficiální zmínka o jeho letošním zavedení už padla.
[quote=pas!k;285876]A to nastaveni smtp uz si vyresil? Co sji tam nastavil? Co se divam na ruznaq fora hodne lidi na ty smtp servery o2 dost nadava ze je to casto nedostupny.[/quote]
Ještě jsem to nevyřešil.
Ještě jsem to nevyřešil.
Popis nastavení najdeš zde.