Co myslite ?
Nedávno mi odešla deska a tak jsem koupil novou GA-EG41MF-US2H a CPU intel pentium dual core E6500. Bylo to za 3500 ;-) ramky mam jeste stare ale koupim za nedlouho jine ;-). myslite ze je to dobra koupe ? a potrebuju pomoc jak jse da menit delicka CPU/RAM na teto desce ? dekuju za odpovedi
[quote=Master414;287368] myslite ze je to dobra koupe ? [/quote]
Záleží na tom co od PC očekáváš? Pokud nevyužiješ integrovanou grafiku, tak by byl lepší chipset p45 nebo p43 . Pokud ji ale využiješ tak je to v pohodě. ;)
Záleží na tom co od PC očekáváš? Pokud nevyužiješ integrovanou grafiku, tak by byl lepší chipset p45 nebo p43 . Pokud ji ale využiješ tak je to v pohodě. ;)
Celkove cena nic moc a ani kombinace mi nezda zrovna nejvhodnejsi. Respektive existuje jen malo situaci kdy bych tuto kombinace bez vycitek svedomi doporucil.
Taky si myslim, hned jak sem pozrel na podporu fsb jen do 1066 a pak na napájecí kaskádu procesoru. I když, pochybujem, že by si do toho pchal žravý quad-core, když fsb je na mizerní úrovni. Já bych doplatil 500kč mel bych lepši desku a procesor nový...
INTEL:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
AMD:
snad sem pomohl...ikdyž asi už neskoro, nejprve sis mel optat a né naopak, že už to máš koupeno a se náš ptáš, či je to dobrá koupe, jo dobrá v tom prípade, že mužeš vrátit ten šmejd :D
INTEL:
AMD:
snad sem pomohl...ikdyž asi už neskoro, nejprve sis mel optat a né naopak, že už to máš koupeno a se náš ptáš, či je to dobrá koupe, jo dobrá v tom prípade, že mužeš vrátit ten šmejd :D
No říkáte si možná že porpora jen CPU FSB 1066 ale ten procák je 45 výrobní proces a dá se na tom pohádkově taktovat. natakval jsem to jen na test na 3.60GHz a FSB 1333. a bez problémů to krásně funguje a s chlazením to je max na pohodu jelikoz to ma jen 65W tepelnej vykon :D, a tu grafiku integrovanou ted vyuziju jelikoz mi po nejakych 2 dnech vyplivla moje stara takze tohle byla moje zachrana. Jinak s tou asus deskou ... slyšel jsem na asus desky jen stiznosti a velmi malo dobryho ohlasu takze jsem asus nechtel. a jinak muzete mi prosim poradit jak na tu delicku FSB a RAM ? děkuji zatim jsem to nenasel a moc jse mi to nedari.