Zdravím všechny!
Protože jsem úplný amatér, tak bych potřeboval vědět, kde na této fotce jsou napěťové regulátory a co vše mám osadit heatsinky? - jak, a pokud možno jakými? Moc prosím o zabarvení všech důležitých míst.
Protože jsem úplný amatér, tak bych potřeboval vědět, kde na této fotce jsou napěťové regulátory a co vše mám osadit heatsinky? - jak, a pokud možno jakými? Moc prosím o zabarvení všech důležitých míst.
Karta se přehřívá tam, kde není chlazená, tj VRM, už jsem zkoušel i pár programů a je tomu tak - s paměťmi či s čipem problém není.
http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=334
ta S50 od ZALMANa je primo pro HD4850,kdyby jsi nesehnal tento model,varianta B) nalepit ty modre,mam je na chipsetu zakladni desky,jsou samolepici a drzej vyborne
ta S50 od ZALMANa je primo pro HD4850,kdyby jsi nesehnal tento model,varianta B) nalepit ty modre,mam je na chipsetu zakladni desky,jsou samolepici a drzej vyborne
Muzes sem hodit nejaky screen nebo log z gpu-z? Co presne znamena prehrivaji? Vypis nejake hodnoty .. pokud se to pohybuje nekde mezi 70- 90 stupni neni potreba to imho nejak zasadne resit .. pro klid duse to tam samozrejme nalepit muzes ale zadnou paniku :) Co zbytek skrine jak mas poreseny celkove chlazeni? Neni problem v tom ze mas spatne poresenej odvod tepla ze skrine?