Intel pentium dual core E6500
Mám nedávno koupený tento procesor a jádra se zahrívaji dost rozdilne :-( mam tam Freezera 7 a bez zátěze teplota 34 a v zátěži třeba první jadro 47 a druhý jen 39. největší rozdíl jsem zaznamenal těch 8 stupnu :-(. muzete mi poradit ? pride mi to dost divny kdyz je to tak rozdilny :-( dekuju za odpovedi ;-)
No tak merim to bud speedfanem nebo everestem a nebo HWMonitor. a zatezuju to to bud prime95 a nebo ORTHOS. a speedfan mi moc nepride sikovnej jelikoz jsem odhalil ze dela uplny kraviny s merenim voltaze ve 12V. a v easytune 6 mi pride ze to podmeruje jako bios. tam to nepise rozdeleni na jadra ale pise to jako 26 stupnu na cpu a takovy kraviny tak tomu neverim. tak doufam ze budete mit lepsi obrazek o tom jak to vypada
jo jinak na tu zatez puzivam primarne jen orthos nic jinyho nedokaze vytizit cpu na 100% a jinak jedu bez taktovani.
no v tom případě bych zkontroloval pastu na chladiči
a pak to prohlásil za feature procesoru s tím že se jedno jádro intelu moc nepovedlo
BTW jaký má ten cpu VID ( v everestu záložka přetaktování)
a pak to prohlásil za feature procesoru s tím že se jedno jádro intelu moc nepovedlo
BTW jaký má ten cpu VID ( v everestu záložka přetaktování)
jinak pasta je v poradku ;-) zkontroloval jsem jeste i plochu chladice jestli neni kriva a tak a je vsechno v naprostem poradku ;-) jinadk co je to to BTW? jinak napeti je v zakladu 1.25 V