Kupil som zalman ZM80C-HP a teraz sa mi PC hreje az na 115 C. poradte co s tym predtym sa mi vovec nehriala grafika len ventilator bol hlucny a nedali sa znižit otacky. dik
ten chladič je už dosti zastaralý ikdyž 8600gts má malý vyřazovaný teplo
máš v casu nějaký větráčky (ideálně dodej fotku pc bez bočnice) pasivní chlazení grafiky bez proudění vzduchu nefunguje
máš v casu nějaký větráčky (ideálně dodej fotku pc bez bočnice) pasivní chlazení grafiky bez proudění vzduchu nefunguje
[quote=nofx_01;291512]A aky iny ventilator by si mi odporucal?? ale taky na ktorom sa daju nastavit otacky...[/quote]
sorry moje křišťálová koule je momentálně na kalibraci
dodej víc info
začni tou fotkou (jesli je to problém tak typ skříně a kolik větráků tam je)
a pak cenovou představu
sorry moje křišťálová koule je momentálně na kalibraci
dodej víc info
začni tou fotkou (jesli je to problém tak typ skříně a kolik větráků tam je)
a pak cenovou představu
Imho jsou podle me dve mozny varianty proc tomu tak je.\
1. Ten chladic si nasadil blbe tudiz nedela co ma
2. Ten chladic si sice nasadil dobre ale nemas v pc jedinej vetrak a ten pasiv funguje jako peknej radiator ...
V prvni rade pores vetrani skrine .. 8600 neni zadnej zazrak kterej by byl potreba chladit necim specialnim .. je potreba ale dostat teplej vzduch ven ze skrine takze v zadu musi byt vetrak kterej pozene vzudch ven (nevim jakou mas skrin takze necekej ze ti nekdo rekne jakej vetrak si mas koupit) a jeden vetrak nejlepe dopredu kterej pozene vzduch skrz skrin .. pokud by to nestacilo pridratoval bych dalsi vetrak primo na ten chladic .. mezi ty tiche ale i drahe vetracky patri hlavne noctua nebo nexus
1. Ten chladic si nasadil blbe tudiz nedela co ma
2. Ten chladic si sice nasadil dobre ale nemas v pc jedinej vetrak a ten pasiv funguje jako peknej radiator ...
V prvni rade pores vetrani skrine .. 8600 neni zadnej zazrak kterej by byl potreba chladit necim specialnim .. je potreba ale dostat teplej vzduch ven ze skrine takze v zadu musi byt vetrak kterej pozene vzudch ven (nevim jakou mas skrin takze necekej ze ti nekdo rekne jakej vetrak si mas koupit) a jeden vetrak nejlepe dopredu kterej pozene vzduch skrz skrin .. pokud by to nestacilo pridratoval bych dalsi vetrak primo na ten chladic .. mezi ty tiche ale i drahe vetracky patri hlavne noctua nebo nexus
skoda ze si sa nedosiel spytat co mas kupit to po prve a po druhe videl som ten chladic bez alebo s vrtulou.
ty mas aky? ak nemas vrtulu tak okamzite tam nejaku daj.
a po dalsie maj v skrini aspon 1x intake a 1x outake
ak budu teploty stale vysoke, tak daj chladic dole, poriadne odmasti GPU aj chladic, daj tam normalnu pastu - nie zuvacky a no name pasty ake sa dodavaju a nasad znova
ty mas aky? ak nemas vrtulu tak okamzite tam nejaku daj.
a po dalsie maj v skrini aspon 1x intake a 1x outake
ak budu teploty stale vysoke, tak daj chladic dole, poriadne odmasti GPU aj chladic, daj tam normalnu pastu - nie zuvacky a no name pasty ake sa dodavaju a nasad znova