Cau lidi, poradte ventilator na odvod vzduchu z case, nad grafikou mam jeden volny slot, jelikoz mi grafika pekne topi primo na chladic cpu, chtel bych ho vyhnat pryc, dik za navrhy a jestli mate zkusenost s timto THERMALTAKE A2426 Cyclo Slot Fan, nechci koupit zyjicka v pytliku, dik [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
myslis, ze bys mohl vyfotit tvuj pocitac ? tyhle vetracky nikdy moc nepomuzou, lepsi je dat dopredu i dozadu skrine 120mm vetracky, to uz nejaky efekt ma :)
IMHO akorat zbytecnej zdroj hluku,
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
ve svem starem case jsem resil stejny problem,trochu pomohlo reseni viz obr.,ale zadnej zazrak, teploty na CPU o 2-3C dolu,aspon ten vzduch nesel na cpu
ve svem starem case jsem resil stejny problem,trochu pomohlo reseni viz obr.,ale zadnej zazrak, teploty na CPU o 2-3C dolu,aspon ten vzduch nesel na cpu
[quote=Hulbon;296392]Foto zde, ventilatory mam 2x 120 vpredu, jeden vzadu.[/quote]ještě jaká je ta strašná teplota
imho trochu teplotám pomůže zrušení těch klubek kabelů
pak tech chladič na cpu je tragickej (nemáš náhodou perforovanou bočnici případně aspoň místo v ní na větrák)
ale hlavně accelero musí v pohodě uchladit tu grafiku, takže bych začal výměnou pasty
imho trochu teplotám pomůže zrušení těch klubek kabelů
pak tech chladič na cpu je tragickej (nemáš náhodou perforovanou bočnici případně aspoň místo v ní na větrák)
ale hlavně accelero musí v pohodě uchladit tu grafiku, takže bych začal výměnou pasty
No do tech kabelu se musim nekdy pustit, protoze jsou tam pekne rozhazeny, jenze to budu muset asi rozdelat pul pocalu, abych se k nim vubec dostal, myslis, ze ten chladic je hroznej? no v klidu ma cpu 34 a load 47 v everest stresu, ale kdyz zabere aj grafika, tak 50-53, uvazuji o koupi cpu E8500, uchladi ho ten muj chladic? ja s nim jsem spokojenej:-)
hroznost chladiče není až tak v jeho výkonu, ale spíš v jeho konstrukci
když se koukneš tak 12ka outtake je napůl chladiče (čili se hádaj o vzduch) stejně tak se zdrojem
imho e8500 je extrémně nevýhodný cpu teď už do lga775 leda 4jádro a ideálně z bazaru
jestě jaká je teplota tý grafiky v plným loadu třeba furmarku (ten sice ukazuje extrémní a běžně nedosáhnutelné zatížení ale pro testování chladiče ideální)
když se koukneš tak 12ka outtake je napůl chladiče (čili se hádaj o vzduch) stejně tak se zdrojem
imho e8500 je extrémně nevýhodný cpu teď už do lga775 leda 4jádro a ideálně z bazaru
jestě jaká je teplota tý grafiky v plným loadu třeba furmarku (ten sice ukazuje extrémní a běžně nedosáhnutelné zatížení ale pro testování chladiče ideální)
[quote=Hulbon;296416]47 stupinku s otevrenou case, kdyz ho zavru tak samozdrejme vyssi, no quady me nezezere deska[/quote]
a co řešíš grafika je navržená na běžný provoz okolo 100°C
jestli quady nebere deska tak ideální čas na výměnu platformy
a co řešíš grafika je navržená na běžný provoz okolo 100°C
jestli quady nebere deska tak ideální čas na výměnu platformy