xeon X5560
Ahoj, dostal se mi do ruky procesor intel xeon X5560 a zajimalo by me jestli bude fungovat na deskach s X58 cipsetem. diky za radu.
[quote=zajdax3;297491]Ahoj, dostal se mi do ruky procesor intel xeon X5560 a zajimalo by me jestli bude fungovat na deskach s X58 cipsetem. diky za radu.[/quote]
to mi¨nikdo nedokazete poradit??
to mi¨nikdo nedokazete poradit??
Bude fungovat len si musis najst dosku, ktora ho podporuje. Napr. v tejto ti urcite bude fungovat Intel DX58SO - ma ho v liste podporovanych CPU http://processormatch.intel.com/CompDB/SearchResult.aspx?BoardName=DX58SO .
[quote=odb;297944]Bude fungovat len si musis najst dosku, ktora ho podporuje. Napr. v tejto ti urcite bude fungovat Intel DX58SO - ma ho v liste podporovanych CPU http://processormatch.intel.com/CompDB/SearchResult.aspx?BoardName=DX58SO .[/quote]
diky, ale mel jsem spis na mysli neco od asusu ci Gigabyte napr Gigabyte GA-EX58-UD5. Ta podporuje xeony rady W3xxx stepping D0 ktery jsou hodne podobny tak by tam mohl frcet ne?
diky, ale mel jsem spis na mysli neco od asusu ci Gigabyte napr Gigabyte GA-EX58-UD5. Ta podporuje xeony rady W3xxx stepping D0 ktery jsou hodne podobny tak by tam mohl frcet ne?
[quote=Jiziii;297943]no pokud ho bude podporovat ta deska tak pujde[/quote]
v tom je prave ten problem ze nikde neni psanej ale ma stejny parametri jako klasicka i7 icka. Tak prave nevim jestli to rysknout nebo ne
v tom je prave ten problem ze nikde neni psanej ale ma stejny parametri jako klasicka i7 icka. Tak prave nevim jestli to rysknout nebo ne
[quote=zajdax3;298013]v tom je prave ten problem ze nikde neni psanej ale ma stejny parametri jako klasicka i7 icka. Tak prave nevim jestli to rysknout nebo ne[/quote]
Tak jsem koupil desku Gigabyte EX58-UD5 a procesor na nem funguje bez problemu i kdyz neni na seznamu podporovanych CPU.
Tak jsem koupil desku Gigabyte EX58-UD5 a procesor na nem funguje bez problemu i kdyz neni na seznamu podporovanych CPU.
[quote=speedsnail;304791]Tak to je dobrá zpráva! Při jakém napětí ses dostal na 4Ghz, vše bez problémů?[/quote]
ty 4 GHz byly starym everestem, jedu na 3.3Ghz na ktery se procesor sam nataktuje pri zvyseny zatezi. Snazim se ho zvednout vic rucne, ale deska pokazdy najede na standartni takty, i kdyz to zvednu o 100Mhz a nevim proc, delali me to vsechny desky od gigabyte na kterych jsem taktoval, u prvni jsem to bral za chybu, ale tady nevim, asi delam neco spatne.
ty 4 GHz byly starym everestem, jedu na 3.3Ghz na ktery se procesor sam nataktuje pri zvyseny zatezi. Snazim se ho zvednout vic rucne, ale deska pokazdy najede na standartni takty, i kdyz to zvednu o 100Mhz a nevim proc, delali me to vsechny desky od gigabyte na kterych jsem taktoval, u prvni jsem to bral za chybu, ale tady nevim, asi delam neco spatne.