půjde to
Mám zakladní desku ASUS P5ld2-SE-2 a chtěl bych koupit lepší procák šel by zde core 2 e8400 teď mám core 2 e4300
no ja mam jeste starsí to budu za par babek kupovat od bratrance ale chtel bych na tom proste co nej procak jde aby to lip jelo tak ze napiste my který na tom nejlip pude a ja uz si to preberu
novou platformu
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
jeste bych se chtel zeptat v té sestavě je grafarna 7600gs mel bych ji vyměnit nebo je to strata penez
hele napiš přesnou sestavu a cenu za kolik to koupíš
protože s toho co si zatím napsal by to muselo být extra levný aby to mělo smysl
ta grafika byla vcelku slušná před 3my lety jsem ji taky měl dneska total odpad
stejně tak s tou deskou (ta byla špatná už při uvedení)
cpu je po přetaktování použitelný i dnes (ale to daná deska nezvládne) ikdyž na aktuální cpu už nemá
protože s toho co si zatím napsal by to muselo být extra levný aby to mělo smysl
ta grafika byla vcelku slušná před 3my lety jsem ji taky měl dneska total odpad
stejně tak s tou deskou (ta byla špatná už při uvedení)
cpu je po přetaktování použitelný i dnes (ale to daná deska nezvládne) ikdyž na aktuální cpu už nemá
ASUS P5ld2-SE-2 core2 e4300 3Gb ram 667 250 hdd 7600gs za 1500Kč mě se to určitě vyplatí mam mnohem slabší pc už 6let my dobre slouzí :)
To je dobrej kauf. Ale procesor ani ram do toho nekupuj. POkud budeš chtít hrát hry, tak si kup lepší grafiku.. nějakou HD4770. 7600GS je už dneska šrot.