Zdravím, chtěl bych poprosit co si myslíte o tomhle zdroji? Gigabyte Odin Pro 800 GE-M800A-D1. Do sestavy s i7 920,Deska Asus RAmpage II Extreme, 6GB Ram, GK: 5850/5870 (jedna z nich) a 2-3 HDD pripadne nejaky ten vetracek do skrine. Klidne napiste i zkusenosti, jestli se vam zda dobry nebo ne. Diky moc predem.:-)
http://www.gigabyte.com.tw/Products/PowerSupply/Products_Spec.aspx?ProductID=2493&ProductName=ODIN%20Pro%20800W
tady jeste pridavam odkaz:-)
http://www.gigabyte.com.tw/Products/PowerSupply/Products_Spec.aspx?ProductID=2493&ProductName=ODIN%20Pro%20800W
tady jeste pridavam odkaz:-)
Na Guru3D ho ocenili jako "editors choice"
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
...ale ja bych radeji zustal konzervativne u Enermaxe. Nicmene spatny PSU by to byt nemel, zkus ho. Myslim, ze 600W verze Modu82+ Enermaxe je ale lepsi volba, nez marketingem vymyslenych 800W u tohodle Gigabyte Odina.
Rad bych se mylil :)
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
...ale ja bych radeji zustal konzervativne u Enermaxe. Nicmene spatny PSU by to byt nemel, zkus ho. Myslim, ze 600W verze Modu82+ Enermaxe je ale lepsi volba, nez marketingem vymyslenych 800W u tohodle Gigabyte Odina.
Rad bych se mylil :)
Osobně si myslím, že s Odinem nešlápneš vedle (alespoň co se týče recenzí, Odina např. používají při testování na ehw).
Docela hustej zdroj je [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] - zatim jsem ho ale v ČR neviděl v nabídce..
hmm težko rict ale Enermax je aspoň jistota, tomu ver, samozrejme - pokud ti nejde o cenový rozdil medzo týmito dvoma zdrojmi.
No, Infinity bych ale nebral ... to spis PRO82+, nebo MODU82+ ... ale i pro tu tvoji sestavu je 720/800W strasnej overkill ... stacilo by pohodlne 625 :)
[quote=iLianik;303089]takze i Corsair Power Supply TX650 650W by byl idealni?[/quote]
Sice nechapu tve myslenkove pochody, ale ten zdroj by byl OK (nerikam idealni) ... ted jenom nevim, jestli TX650 vyrabi Seasonic nebo CWT :notsure
//EDIT :) takze Seasonic - OK
Sice nechapu tve myslenkove pochody, ale ten zdroj by byl OK (nerikam idealni) ... ted jenom nevim, jestli TX650 vyrabi Seasonic nebo CWT :notsure
//EDIT :) takze Seasonic - OK
620W Enermax Modu82+ bych pouzil ja a Corsairu (i kdyz je to prelepeny Seasonic a ty jsou good) bych se vyhnul. Modu82+ rada Enermaxu je suprova.
Za svoje peníze bych asi bral TX650 (měl by ho vyrábět stále Seasonic) vzhledem k ceně, ale nepochybuju že 82+ Enermaxy jsou o něco lepší zdroje, hlavně podle recenzí mají méně zvlněné napětí než Seasonic-made. Taky udávaný výkon u nich platí pro 40°C, u ostatních zdrojů většinou pro 25°C, konkrétně o TX650 jsem info nenašel. Pro zajímavost - zkoušel jsem vytažené mimo skříň Pro82+ a původní Seasonic S12, u Enermaxu mi přišel rušivější zvuk ventilátoru. Ne že by byl hlučný ale mírně bruměl, ať už to byl aerodynamický hluk nebo ložiska. Na druhou stranu u Seasoniců jsem se vždycky potýkal s větším pískáním při vysokém fps ve hrách - proti Enermaxu a Deltě. Možná to má něco společného právě se zvlněním napětí, nevím. Co se týče Infinity - o něj jsem se zajímal a používá nějaké CEC filtrační kondenzátory, což vě mě moc důvěru nevzbuzuje, ale třeba mě někdo vyvede z omylu. Ale když existuje řada 82+, nevidím důvod zabývat se Infinity. Nebo Odinem.
[quote=speedsnail;302957]Docela hustej zdroj je [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] - zatim jsem ho ale v ČR neviděl v nabídce..[/quote]
Jen přemýšlím jestli Seasonicu došly mřížky nebo to má ochránit uživatele BTX skříní před propadnutím aspoň větších ze šroubků :)
[quote=speedsnail;302957]Docela hustej zdroj je [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] - zatim jsem ho ale v ČR neviděl v nabídce..[/quote]
Jen přemýšlím jestli Seasonicu došly mřížky nebo to má ochránit uživatele BTX skříní před propadnutím aspoň větších ze šroubků :)
[quote]otazkou je, jak si to tazatel prelozi :D[/quote]
To uz preci vime, ne? Tazatel si to prelozi tak, ze nejlepsi ze Corsair Power Supply TX650 650W :D
elpsycho - je fakt, ze v Enermaxu ventilatory menim. Jsou "nejaky divny"... Brucej vic, nez se me libi. Na druhou stranu ja mam ale dost extremnui naroky, vetsina lidi si toho ani nevsimne.
To uz preci vime, ne? Tazatel si to prelozi tak, ze nejlepsi ze Corsair Power Supply TX650 650W :D
elpsycho - je fakt, ze v Enermaxu ventilatory menim. Jsou "nejaky divny"... Brucej vic, nez se me libi. Na druhou stranu ja mam ale dost extremnui naroky, vetsina lidi si toho ani nevsimne.