Verbatim 1TB - USB přestalo fungovat, eSATA jde v pořádku
Zdravím všechny, potřebuju nutně pomoc. Mám asi 4 měsíce exter verbatim 1TB s eSATOU a usb 2. Do dnešního dne mi to jelo naprosto bezproblémově. Disk mám asi měsíc připojený na televizi přes usb a sleduju na ní filmy. Dnes jsem potřeboval natáhnout film do notebooku, tak jsem vypojil kabel a napíchnul ho do notebooku a objevila se mi hláška že zařízení usb nebylo rozpoznáno. Tak jsem disk napíchnul přes eSATU a zkopíroval jsem film bez problému. To by mi ani tak nevadilo. Ale poté co jsem do televize napíchnul zpátky usb tak disk naběhnul jako obvykle ale televize mi napsala že není připojeno žádné zařízení. Přitom disk normálně reaguje na vypnutí i zapnutí televize. Ale nezobrazí se na ní. Takže mi disk jde pouze přes eSATU. A ta v TV není. Skoušel jsem vyměnit i usb kabel, ale pořád to dělá to stejny. Už si vážně nevím rady co s tím. Disk používám asi z 95% u TV. Zhruba dvakrát do týdne odpojím disk od TV a napíchnu jej do notebooku přes usb, natáhnu do něj z notebooku nějaky věci a přepojím ho nazpět do TV. A všechno jede bez problému, až dneska se mi to takhle podělalo. Kdyby někdo věděl co s tím a poradil, byl bych mu moc vděčnej. Předem díky.