ESET remote admin console a vista
Zdravim
nestkal se tu nekdo s problemem u vzdalene instalace NOD32 antiviru pres admin konzoli? Pack je vytvoren stoprocentne ok .. pridan soubor jak pro 32 tak 64 bit verzi + konfig .. u xp vse slape jak ma u vist konzole hlasi chybu ze ucet pod kterym se snazim instalovat nema opravneni .. ucet je ovsem domain admin a i local admin vuci stanici na kterou instaluji ..
nestkal se tu nekdo s problemem u vzdalene instalace NOD32 antiviru pres admin konzoli? Pack je vytvoren stoprocentne ok .. pridan soubor jak pro 32 tak 64 bit verzi + konfig .. u xp vse slape jak ma u vist konzole hlasi chybu ze ucet pod kterym se snazim instalovat nema opravneni .. ucet je ovsem domain admin a i local admin vuci stanici na kterou instaluji ..
A když to tm, nainstaluješ pod lokálem, tak se připojí a spolupracuje s centrem? máš vypnutý firewal a povolení sdílení souborů a tiskáren?
[quote=astec;305027]A když to tm, nainstaluješ pod lokálem, tak se připojí a spolupracuje s centrem? máš vypnutý firewal a povolení sdílení souborů a tiskáren?[/quote]
Instalace na stanici funguje bez problemu .. staci jen nastavit server pak je pc videt i v konzoli a normalne komunikuje a posilam pak i konfigurak .. jde mi vylozene o to proc nejede ta instalace .. firewally na vsech stanicich jsou vypnute pres gp a jsou opravdu vypnute (kontrolovano) stejne tak sdileni souboru a tiskaren .. toto vsechno jsem kontroloval dle rad ktere jsem nasel na esetu ..
Instalace na stanici funguje bez problemu .. staci jen nastavit server pak je pc videt i v konzoli a normalne komunikuje a posilam pak i konfigurak .. jde mi vylozene o to proc nejede ta instalace .. firewally na vsech stanicich jsou vypnute pres gp a jsou opravdu vypnute (kontrolovano) stejne tak sdileni souboru a tiskaren .. toto vsechno jsem kontroloval dle rad ktere jsem nasel na esetu ..
[quote=pas!k;305076]Instalace na stanici funguje bez problemu .. staci jen nastavit server pak je pc videt i v konzoli a normalne komunikuje a posilam pak i konfigurak .. jde mi vylozene o to proc nejede ta instalace .. firewally na vsech stanicich jsou vypnute pres gp a jsou opravdu vypnute (kontrolovano) stejne tak sdileni souboru a tiskaren .. toto vsechno jsem kontroloval dle rad ktere jsem nasel na esetu ..[/quote]
Tak na jedné mašině bez problémů, na druhé naprosto stejné jak popisuješ. Poslal jsi na ESET také dotaz??? Takže by mně to také zajímalo proč to nejde, tedy proč to jde!!! Jsou to stejné mašiny, čistá instalace.
Tak na jedné mašině bez problémů, na druhé naprosto stejné jak popisuješ. Poslal jsi na ESET také dotaz??? Takže by mně to také zajímalo proč to nejde, tedy proč to jde!!! Jsou to stejné mašiny, čistá instalace.
Diky za ten test potreboval jsem se presvedcit ze problem neni jen pouze nekde v nasi siti .. obratim se tedy na eset pokud se mi podari vyresit samozrejme se zde podelim o reseni..
Tak vyreseno..
Cely problem spociva v tom ze se ve sluzbe ESET Remote administrator .. ktera bezi na serveru do ucha logon musi nastavit uzivatel s admin opravnenim sluzba se restartuje a pak vse bezi jak ma..
Reseni se mi podarilo najit zde
Dulezite je hlavne toto.
PS neleknete se ze popis je na win 2000 a win server2003 :)
Cely problem spociva v tom ze se ve sluzbe ESET Remote administrator .. ktera bezi na serveru do ucha logon musi nastavit uzivatel s admin opravnenim sluzba se restartuje a pak vse bezi jak ma..
Reseni se mi podarilo najit zde
Dulezite je hlavne toto.
PS neleknete se ze popis je na win 2000 a win server2003 :)