Mobilní internet
Ahoj,
mate nekdo prehled jaky mobilni operator nebo jakykoliv internetovy provider nabizi dnes nejvyhodnejsi mobilni pripojeni na internet prostrednictvim notebooku?
kolik penez mesicne za to chtej a jaka je rychlost a FPU?
premyslim, ze bych si neco zaridil kdyz jsem o vikendech mimo internet a potrebuji poslat nejaka data, ale nevim u koho si vybrat :( a zda se to vubec financne vyplati
mate nekdo prehled jaky mobilni operator nebo jakykoliv internetovy provider nabizi dnes nejvyhodnejsi mobilni pripojeni na internet prostrednictvim notebooku?
kolik penez mesicne za to chtej a jaka je rychlost a FPU?
premyslim, ze bych si neco zaridil kdyz jsem o vikendech mimo internet a potrebuji poslat nejaka data, ale nevim u koho si vybrat :( a zda se to vubec financne vyplati
ono bude asi záležet kam jezdíš... protože ne všude má každý operátor pokrytí
jinak mám vyzkoušeného eurotela... s tím nebyly větší problémy
ale tuším, že nejlevnější je ufon (pokud tedy nemáš u jiného operátora další služby, aby jsi měl mobilní internet s nějakou slevou)
jinak mám vyzkoušeného eurotela... s tím nebyly větší problémy
ale tuším, že nejlevnější je ufon (pokud tedy nemáš u jiného operátora další služby, aby jsi měl mobilní internet s nějakou slevou)
Ufon ani omylem a ani zadarmo!!!! Nekolikrat sem resil veci ohledne pripojeni s touto firmou a jejich sluzby jsou jednou velkou tragedii a jeste pozaduji upsani se na 2 roky..
[quote=pas!k;305459]Ufon ani omylem a ani zadarmo!!!! Nekolikrat sem resil veci ohledne pripojeni s touto firmou a jejich sluzby jsou jednou velkou tragedii a jeste pozaduji upsani se na 2 roky..[/quote]
Tak tak, Ufona nebrat! Osvedceny je jak O2 (parkrat jsem se setkal s problemy se zapojenim, kdyz uz to funguje tak to funguje dobre) tak TMobile. O2 ma v nabidce slusnej tarif Neon (bohuzel s iPhonem) + 150 Kc za neomezeny data.
Tak tak, Ufona nebrat! Osvedceny je jak O2 (parkrat jsem se setkal s problemy se zapojenim, kdyz uz to funguje tak to funguje dobre) tak TMobile. O2 ma v nabidce slusnej tarif Neon (bohuzel s iPhonem) + 150 Kc za neomezeny data.
u toho T-mobilu vychazi ten nejlevnejsi internet kolem 500 kc s dani mesicne. uvital bych neco levnejsiho, ale to asi nic nebude co :( pripojim se maximalne 8 dni v mesici, takze tohle by se mi moc nevyplatilo :(
Myslím, že nic nevnějšího, než "internet v mobilu" od O2, neseženeš. Ovšem FUP je trafický...sympatický mi je to, že to jede po nejrychlejší dostupné síti. Takže v Praze máš 2 mb (odhad) a v Horní Dolní ti to pojede pár kbs GPRS...
kdyžtak si počti tady: http://www.cz.o2.com/osobni/internet-v-mobilu/
kdyžtak si počti tady: http://www.cz.o2.com/osobni/internet-v-mobilu/
Mam takovy tuseni, ze dotycny chce "opravdovy" internet a ne v mobilu. Proto jsem mu take doporucil zkouknout Neona + dokoupit za 150,- FUP (resp. zvysit tydenni FUP)