profíci ukažte se :)
Mam tady pro Vás takovou detektivní práci... Volala mi známá, že jí odřeli auto-situace se má tak, že taxikář zaváhal a ona mu to šoupla na volný parkovací místo, taxikář byl asi nas**nej, tak počkal až odejde a objel jí klíčkem lak... Mám záznam z kamery, ale číslo taxíku je teda nečitelný-policie už s tim prej neni schopná nic víc udělat, tak sem slíbil, že se na to mrknu, ale popravdě s tim taky moc nezmůžu-ten záznam je opravdu docela nekvalitní... Postuju tedy dva rendery z kamerovýho záznamu a jeden reálnej jak to číslo vypadá. Jestli někdo pomůže, tak ho pochválim a dam reputační bodík ;) v tom programu na zálohování se dá eště ladit contrast, brightness a gamma corection-snažil sem se to nastavit tak, aby to byl co nejlepší výsledek, zbytek se musí zkusit ve photoshopu nebo něčem podobnym...
podle mě jsou poslední dvě čísla **24
podle mě jsou poslední dvě čísla **24
V prvni rade bych obesel obchody a poprosil je o dalsi/lepsi foto. Jak znam AAA (mam tam znameho) tak bohuzel pro tebe nebude problem se z toho vyvliknout, dokud z ty fotky nevytahne neco policie.
Ta fotka je tak nekvalitní, že z té hromady pixelů, které mají představovat ono číslo jej nevytáhne ani kriminálka Las Vegas ;)
nebuď skeptik :) ale je to velká bída teda-kdyby tam tu kameru neměli, tak aspoň ušetří a vyjde to nastejno...
Nebo napoak - kdyby nesetrili tak by sel precist text na znacce ;) a nemusela by tam byt kamera jen kvuli pojistovne
[quote]kdyby tam tu kameru neměli, tak aspoň ušetří a víde to nastejno...[/quote]
Anebo jeste jinak - oni setri, protoze s kamerou maji nizsi platbu pojistovne na pojistnem a jeste usetrili na kamere. Cize setri dokonce 2x... Kdo to odskace je, jako vzdy, nekdo jiny... :rolleyes:
Anebo jeste jinak - oni setri, protoze s kamerou maji nizsi platbu pojistovne na pojistnem a jeste usetrili na kamere. Cize setri dokonce 2x... Kdo to odskace je, jako vzdy, nekdo jiny... :rolleyes:
Možná by pomohl nějaký program na rekonstrukci znaků, osobně teda žádný neznám, ale měl by existovat.
[quote=Richmond;307700]V prvni rade bych obesel obchody a poprosil je o dalsi/lepsi foto. Jak znam AAA (mam tam znameho) tak bohuzel pro tebe nebude problem se z toho vyvliknout, dokud z ty fotky nevytahne neco policie.[/quote]
btw o policii tady ani tolik nejde... Ta pani je docela úspěšná podnikatelka a když si něco zamane, tak toho většinou dosáhne-jeden příklad za všechny: Jede borec jí dlužil asi 80 tisíc na neuhrazenejch fakturách, ona nebyla jediná komu dlužil a soudní cestou to prostě nemělo valnej úspěch... Takže ona si na něj sehala telefon a začala mu volat, volala několikrát denně, když jí to přestal brát, tak si sehnala telefon do práce, když se i tam začal skrývat, tak si sehnala číslo k němu domu-nakonec měla čísla fakt všude a když mu třeba 50x denně volala stylem: Dobrý den, tady paní xxx, pane xxx jak to vypadá s naší bankovní transakcí...? Chlapík to prej nevydržel ani 14 dní a peníze sehnal :) Takže nějaká policie jí moc netrápí, to mi věř :)
btw o policii tady ani tolik nejde... Ta pani je docela úspěšná podnikatelka a když si něco zamane, tak toho většinou dosáhne-jeden příklad za všechny: Jede borec jí dlužil asi 80 tisíc na neuhrazenejch fakturách, ona nebyla jediná komu dlužil a soudní cestou to prostě nemělo valnej úspěch... Takže ona si na něj sehala telefon a začala mu volat, volala několikrát denně, když jí to přestal brát, tak si sehnala telefon do práce, když se i tam začal skrývat, tak si sehnala číslo k němu domu-nakonec měla čísla fakt všude a když mu třeba 50x denně volala stylem: Dobrý den, tady paní xxx, pane xxx jak to vypadá s naší bankovní transakcí...? Chlapík to prej nevydržel ani 14 dní a peníze sehnal :) Takže nějaká policie jí moc netrápí, to mi věř :)
Mozno by sa ten taxik dal najst podla typu auta, nejakych zvlastnych a osobitych znakov :)
Takto ma vyzerat AAA taxi
a to auto z kamery ma znacenie trochu inak.
... ak ich nemaju viac z jednej varky ....
Pozeram, ze su:
Takto ma vyzerat AAA taxi
a to auto z kamery ma znacenie trochu inak.
... ak ich nemaju viac z jednej varky ....
Pozeram, ze su:
pokud mas důkazy že to byl řidič taxi AAA neni nic lepšího než vzít kopii a navštívit sídlo AAA osobně...
...a policia by to mala jednoducho zistit, pretoze v AAA by mali mat zaznamy o pohybe taxikov (den a cas).
Na tom zaznamu z kamery je videt jak nekdo objizdi to auto klicema? Pokud ne bude asi dost tezke prokazat ze to udelal nejaky taxikar jen tim ze to auto stalo pobliz .. Imho..