Který wallpaper Kreativita se Vám líbí nejvíce?
P.s. tady jsem ochoten přenechat třetí místo kolegovi redfrog jelikož díky zkaženému hlasování neobsadil druhou pozici. Nebo jestli to ještě budete nějak řešit přičítáním hlasů?
V tomto kole jsem nehlasoval (jako tichý protest proti nedodržování pravidel v soutěži), ale tvoje práce mě zaujala nejvíce. :thumb Takže ocenění alespoň touto cestou.
[quote=lukas8178;316059]P.s. tady jsem ochoten přenechat třetí místo kolegovi redfrog jelikož díky zkaženému hlasování neobsadil druhou pozici. Nebo jestli to ještě budete nějak řešit přičítáním hlasů?[/quote]
Zkombinoval jsem hlasy prvního a druhého hlasování. Pokud někdo v druhém hlasování zvolil jiný wallpaper než v prvním, bral jsem v potaz pouze hlas dotyčného v prvním hlasování (v naprosté většině případů ale ti, kteří hlasovali v obou, dali svůj hlas stejnému wallpaperu - takový hlas byl započítán pouze jednou).
Výsledný počet hlasů viz aktualizované hodnoty v anketě. Vzhledem k vyřazení wallpaperu redfrog_1 z důvodu nedoržení pravidel soutěže se na pořadí nic nezměnilo.
Hodnocení wallpaperů v 19. kole Kreativita máme za námi, nadešel čas na vyhodnocení.
Ankety o nejlepší wallpaper se zúčastnilo 166 hlasujících.
Finálové pořadí 19. kola Kreativita:
1. místo: iljusin_1 (23% hlasů) – odměna: 3500 kreditů + software Adobe Photoshop 7 & Premiere Elements 7
2. místo: lukas8178_1 (14% hlasů) – odměna: 2000 kreditů
3. místo: lukas8178_2 (12% hlasů) – odměna: 2000 kreditů
Výhercům gratuluji! Kredity jim budou připočteny začátkem nového měsíce.
Začátkem listopadu 2009 odstartovalo nové kolo s tématem Počítač budoucnosti, chcete se ho zúčastnit? Nahlédněte do pravidel soutěže. Pokud si troufáte změřit svůj um s ostatními, pusťte se do tvorby :thumb.
Zkombinoval jsem hlasy prvního a druhého hlasování. Pokud někdo v druhém hlasování zvolil jiný wallpaper než v prvním, bral jsem v potaz pouze hlas dotyčného v prvním hlasování (v naprosté většině případů ale ti, kteří hlasovali v obou, dali svůj hlas stejnému wallpaperu - takový hlas byl započítán pouze jednou).
Výsledný počet hlasů viz aktualizované hodnoty v anketě. Vzhledem k vyřazení wallpaperu redfrog_1 z důvodu nedoržení pravidel soutěže se na pořadí nic nezměnilo.
Hodnocení wallpaperů v 19. kole Kreativita máme za námi, nadešel čas na vyhodnocení.
Ankety o nejlepší wallpaper se zúčastnilo 166 hlasujících.
Finálové pořadí 19. kola Kreativita:
1. místo: iljusin_1 (23% hlasů) – odměna: 3500 kreditů + software Adobe Photoshop 7 & Premiere Elements 7
2. místo: lukas8178_1 (14% hlasů) – odměna: 2000 kreditů
3. místo: lukas8178_2 (12% hlasů) – odměna: 2000 kreditů
Výhercům gratuluji! Kredity jim budou připočteny začátkem nového měsíce.
Začátkem listopadu 2009 odstartovalo nové kolo s tématem Počítač budoucnosti, chcete se ho zúčastnit? Nahlédněte do pravidel soutěže. Pokud si troufáte změřit svůj um s ostatními, pusťte se do tvorby :thumb.
Vzhledem k tomu, že u wallpaperu redfrog_1 jsou zdrojové obrázky, které mají uvedený zdroj Google a není nijak uvedeno povolení k jejich užití, nesplňuje pravidla soutěže - vyřazuji jej z finálové trojice (je to škoda, protože je moc pěkně provedený). Budeme se více snažit, aby k podobným případům nedocházelo.
2. a 3. místo tak obsazuje lukas8178 (finále je tedy stejné jako výsledek druhého hlasování před sjednocením s prvním).
2. a 3. místo tak obsazuje lukas8178 (finále je tedy stejné jako výsledek druhého hlasování před sjednocením s prvním).