Vhodný procesor pro základní desku MSI 945P Platinum
Zdravím, chtěl bych si pořídit výkonější procesor pro tuto základní desku (momentálně mám Intel Pentium 4; 3,2GHz). Je to vůbec možné? Nevím jistě jestli podporuje dvou jádro. Díky za pomoc.
To je tak těžké podívat se na stránky výrobce?
Některá dvoujádra podporuje.
Některá dvoujádra podporuje.
Deska nepodporuje žádne procesory s architekturou CORE. Nemá smysl do ní dávat jiný procesor.
Pokud potřebuješ více výkonu jen na procesoru, doporučil bych z bazaru desku P35/P43 a nějaký Core2Duo/Quad procesor. Můžeš použít stávající grafiku, ram atd..
Jaký je zbytek komponent, účel a finanční limit?
Pokud potřebuješ více výkonu jen na procesoru, doporučil bych z bazaru desku P35/P43 a nějaký Core2Duo/Quad procesor. Můžeš použít stávající grafiku, ram atd..
Jaký je zbytek komponent, účel a finanční limit?
Upgrade bych chtěl hlavně kvůli hrám, počítal sem jen s novou grafiku a procesorem, ale jak to tak vidím, chce to i novou základovku. Stávající grafika je nVidia GeForce 7600 GT. Chtěl bych do toho vrazit kolem 4k (zdroj mám nový a ramky použiju stávající)
Jaké ramky a zdroj přesně máš? A monitor? (kvuli rozlišení)
Mám obavu že rozumné minimum... (edit: už napsal r34ktor pode mnou)
Mám obavu že rozumné minimum... (edit: už napsal r34ktor pode mnou)
[quote=Toreos;318321]Chtěl bych do toho vrazit kolem 4k (zdroj mám nový a ramky použiju stávající)[/quote]
Viděl bych to takto: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Viděl bych to takto: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[quote=speedsnail;318507]Jaké ramky a zdroj přesně máš? A monitor? (kvuli rozlišení)
Mám obavu že [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] je trochu dražší..[/quote]
Zdroj mám [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], rozlišení monitoru 1280*1024, ramky 2x1Gb s frekvencí 667 MHz (víc nezjistím, ale ramky jsou to nejmenší).
[quote=r34ktor;318634]Viděl bych to takto: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/quote]
Tohle se mi líbí :)
Mám obavu že [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] je trochu dražší..[/quote]
Zdroj mám [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], rozlišení monitoru 1280*1024, ramky 2x1Gb s frekvencí 667 MHz (víc nezjistím, ale ramky jsou to nejmenší).
[quote=r34ktor;318634]Viděl bych to takto: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/quote]
Tohle se mi líbí :)
[quote=Toreos;318669]Zdroj mám [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], rozlišení monitoru 1280*1024, ramky 2x1Gb s frekvencí 667 MHz (víc nezjistím, ale ramky jsou to nejmenší).
Tohle se mi líbí :)[/quote]
Tak ten zdroj to sice utáhne, ale vybral jsi hodně špatně. [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] by byl mnohem lepší i levnější.
Tohle se mi líbí :)[/quote]
Tak ten zdroj to sice utáhne, ale vybral jsi hodně špatně. [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] by byl mnohem lepší i levnější.