Výběr externího 3,5" disku
Dobrý den
chtěl bych vás požádat o radu s výběrem externího disku. Požadavky jsou následující:
velikost 640GB+
zapojení přes USB pokud bude možné zároveň i přes e-satu tak by to bylo skvělé
spolehlivost (bude sloužit na zálohu)
rychlost stačí průměrná vzhledem k ostatním modelům
disk bude asi občas zapojen přes router do sítě, takže pokud k tomu je zapotřebí nějaká utilita nebo něco takového tak bych to ocenil
cena kolem 2000Kč ale jsem ochoten něco málo připlatit pokud by se to vyplatilo
PS: pokud by bylo možné tak nejlépe z [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ale pokud bude opět někde lepší nabídka tak jsem ochoten z tohoto požadavku ustoupit.
Děkuji.
chtěl bych vás požádat o radu s výběrem externího disku. Požadavky jsou následující:
velikost 640GB+
zapojení přes USB pokud bude možné zároveň i přes e-satu tak by to bylo skvělé
spolehlivost (bude sloužit na zálohu)
rychlost stačí průměrná vzhledem k ostatním modelům
disk bude asi občas zapojen přes router do sítě, takže pokud k tomu je zapotřebí nějaká utilita nebo něco takového tak bych to ocenil
cena kolem 2000Kč ale jsem ochoten něco málo připlatit pokud by se to vyplatilo
PS: pokud by bylo možné tak nejlépe z [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ale pokud bude opět někde lepší nabídka tak jsem ochoten z tohoto požadavku ustoupit.
Děkuji.
No, koukam, ze v alfe zrovna velky vyber externich boxu s esatou nemaji ...
Nebude pro tebe lepsi koupit box (treba [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ) a do nej dat disk ?
Nebude pro tebe lepsi koupit box (treba [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ) a do nej dat disk ?
Asi jsem byl spatne pochopen chci urcite USB, e-sata by byla neco jako bonus, tedy pokud vubec lze mit dva vystupy.
// ikdyz jak koukam na ten box tak neni spatny, mohl bych se tedy kdyztak zeptat ktery disk nejlepe do nej?
// ikdyz jak koukam na ten box tak neni spatny, mohl bych se tedy kdyztak zeptat ktery disk nejlepe do nej?
[quote=Ihales;319074]Asi jsem byl spatne pochopen chci urcite USB, e-sata by byla neco jako bonus, tedy pokud vubec lze mit dva vystupy.
// ikdyz jak koukam na ten box tak neni spatny, mohl bych se tedy kdyztak zeptat ktery disk nejlepe do nej?[/quote]
podle toho, jak to chces mit rychly ... bud nejakej Green, nebo treba Samsung SpinPoint F3
// ikdyz jak koukam na ten box tak neni spatny, mohl bych se tedy kdyztak zeptat ktery disk nejlepe do nej?[/quote]
podle toho, jak to chces mit rychly ... bud nejakej Green, nebo treba Samsung SpinPoint F3
ten X-craft mam, nema ani 2 roky a ma problem napajet nektery disk... Samsung 166 160GB utahl, WD RE2 320GB ani neroztocil a Barracuda 7200.10 se v nem odpojuje. Koupil bych WD Mybook s e-sata.
No, rpblem je, ue Ihales uz koupil ten disk :mistake ... takze jedine vyzkouset jinej box ...
Co rikas treba na Raidsonic ? [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Co rikas treba na Raidsonic ? [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[quote=ICEBOSS;323230]ten X-craft mam, nema ani 2 roky a ma problem napajet nektery disk... Samsung 166 160GB utahl, WD RE2 320GB ani neroztocil a Barracuda 7200.10 se v nem odpojuje. Koupil bych WD Mybook s e-sata.[/quote]
Dik za varovani bohuzel uz jsem koupil 1TB F3, takze jestli by jsi mi mohl poradit nejaky box.
Dik za varovani bohuzel uz jsem koupil 1TB F3, takze jestli by jsi mi mohl poradit nejaky box.