Štve vás kevin00 ?
Takže otázka je jasná, štve vás kevin00 ? (kevin.kvik)
-Ano
-Štve jen nějákýho Salamandéra
-Ne
-Nevím, kdo kevin00 je
[SIZE="1"](neberte to prosim jako urazeni, jde jen o maly vtipek :) jako reakce na prispevek na skladce)[/SIZE]
-Ano
-Štve jen nějákýho Salamandéra
-Ne
-Nevím, kdo kevin00 je
[SIZE="1"](neberte to prosim jako urazeni, jde jen o maly vtipek :) jako reakce na prispevek na skladce)[/SIZE]
Podľa mňa budú výsledky ankety nepresné ...
Malo by byť do možností doplnené:
- skôr áno
- skôr nie
- neviem, kto je Salamander
:D;)
- skôr áno
- skôr nie
:D;)
[quote=robky;320192]Podľa mňa budú výsledky ankety nepresné ...
- skôr áno
- skôr nie
:D;)[/quote]
Zaloz si vlastni anketu, jo ? :p
- skôr áno
- skôr nie
:D;)[/quote]
Zaloz si vlastni anketu, jo ? :p
[quote=Salamander;320197]No jo, no jo, vy taky musite porad neco kritizovat :D[/quote]
To je jasný, jak jinak by jsi si to představoval?
To je jasný, jak jinak by jsi si to představoval?
[quote=speedsnail;320201]"Ano občas" by tam byt mohlo :)[/quote]
A nechces to tam pridat ? ja uz nemuzu :p
A nechces to tam pridat ? ja uz nemuzu :p
[quote=Salamander;320203]A nechces to tam pridat ? ja uz nemuzu :p[/quote]
ale to by potom skreslilo výsledky:thumbdown
navrhujem anketu o reštarte tejto ankety v prípade doplnenia novej možnosti odpovede :D:D:D
ale to by potom skreslilo výsledky:thumbdown
navrhujem anketu o reštarte tejto ankety v prípade doplnenia novej možnosti odpovede :D:D:D
[quote=robky;320206]ale to by potom skreslilo výsledky:thumbdown
navrhujem anketu o reštarte tejto ankety v prípade doplnenia novej možnosti odpovede :D:D:D[/quote]
jasne, jen do toho ! :D
a nebudeme davat otevrenou, lidi se stydi za svuj nazor :D
navrhujem anketu o reštarte tejto ankety v prípade doplnenia novej možnosti odpovede :D:D:D[/quote]
jasne, jen do toho ! :D
a nebudeme davat otevrenou, lidi se stydi za svuj nazor :D
Hoši, hoši...... do ústavu s váma.
Ještě si založte anketu, kdo má větší péro a můžeme to tady zabalit. :p
//mě nic neudělal a mám ho rád, ale možnost "miluju Kevina" tam taky není, tak nevím..... :notsure:D//
Ještě si založte anketu, kdo má větší péro a můžeme to tady zabalit. :p
//mě nic neudělal a mám ho rád, ale možnost "miluju Kevina" tam taky není, tak nevím..... :notsure:D//
[quote=Salamander;320208]jasne, jen do toho ! :D
a nebudeme davat otevrenou, lidi se stydi za svuj nazor :D[/quote]
Kdo se stydí za svůj názor? Já teda ne!
a nebudeme davat otevrenou, lidi se stydi za svuj nazor :D[/quote]
Kdo se stydí za svůj názor? Já teda ne!
[quote=HiLow;320210]Kdo se stydí za svůj názor? Já teda ne![/quote]
no ja taky ne ... ale nekteri evidentne ano :D
no ja taky ne ... ale nekteri evidentne ano :D
[quote=Kirk1;320212]A kto je ten kevin00 :notsure[/quote]
Hm, asi ten o kterém je anketa. :D:D:D:D:D:D
Hm, asi ten o kterém je anketa. :D:D:D:D:D:D
[quote=HiLow;320215]Hm, asi ten o kterém je anketa. :D:D:D:D:D:D[/quote]
nj tak to si o nom musím niečo naštudovať (hodím to na plecia pána G) aby som mohol zodpovedne hlasovať :p
nj tak to si o nom musím niečo naštudovať (hodím to na plecia pána G) aby som mohol zodpovedne hlasovať :p
[quote=astec;320265]Mně štou lidi, zvířata, prázdné půlitry a vůbec ankety jeko takové. A vůbec mám hlad.[/quote]
Klokánku si nevrlý chod sa najec a zahlasuj :p
Klokánku si nevrlý chod sa najec a zahlasuj :p
[quote=Kirk1;320269]Klokánku si nevrlý chod sa najec a zahlasuj :p[/quote]
Zežrali mi uzený !!! a k tomu dvě sklenice utopenců!
Zežrali mi uzený !!! a k tomu dvě sklenice utopenců!
[quote=astec;320270]Zežrali mi uzený !!! a k tomu dvě sklenice utopenců![/quote]
Chytiť, uviazať, vyhladovať, a poriadne sa potom pred nimi najesť a nechať uviazané tak 1-2 týždne
Chytiť, uviazať, vyhladovať, a poriadne sa potom pred nimi najesť a nechať uviazané tak 1-2 týždne
[quote=kevin00;320277]A můžu hlasovat také :D :D[/quote]
Klidne, ale evidentne nejsi moc znamou osobnosti :D
Klidne, ale evidentne nejsi moc znamou osobnosti :D
Saláme, udělej si tu pořádek. Místo, aby mě drbali, tak Ti tu OTečkujou s nějakými přihlouplými utopenci :D :D
BTW: Uvítal bych tu možnost "Miluji Kevina00" :D :D
BTW: Uvítal bych tu možnost "Miluji Kevina00" :D :D
[quote=kevin00;320282]Saláme, udělej si tu pořádek. Místo, aby mě drbali, tak Ti tu OTečkujou s nějakými přihlouplými utopenci :D :D[/quote]
Heč nekušuj a hlasuj :p:D:D
Heč nekušuj a hlasuj :p:D:D
[quote=kevin00;320282]BTW: Uvítal bych možnost "Kdo je Salamandér" :D[/quote]
OK, priste vyuziju plneho potencialu 16 moznosti (nebo jde vic ?) ankety :p
[quote=kevin00;320282]BTW: Uvítal bych tu možnost "Miluji Kevina00" :D :D[/quote]
tak se sakra rozhodni
OK, priste vyuziju plneho potencialu 16 moznosti (nebo jde vic ?) ankety :p
[quote=kevin00;320282]BTW: Uvítal bych tu možnost "Miluji Kevina00" :D :D[/quote]
tak se sakra rozhodni
[quote=kevin00;320282]Saláme, udělej si tu pořádek. Místo, aby mě drbali, tak Ti tu OTečkujou s nějakými přihlouplými utopenci :D :D
BTW: Uvítal bych možnost "Kdo je Salamandér" :D[/quote]
Utopenci nejsou přihlouplý!! Vem si že by jsi jedl naložené ještěrky nebo co to je
Kudla needitujte furt ty příspěvky. Než nadatluji opověď tak je příspěvek jiný
BTW: Uvítal bych možnost "Kdo je Salamandér" :D[/quote]
Utopenci nejsou přihlouplý!! Vem si že by jsi jedl naložené ještěrky nebo co to je
Kudla needitujte furt ty příspěvky. Než nadatluji opověď tak je příspěvek jiný
[quote=Salamander;320286]OK, priste vyuziju plneho potencialu 16 moznosti (nebo jde vic ?) ankety :p
tak se sakra rozhodni[/quote]
[quote=astec;320288]Utopenci nejsou přihlouplý!! Vem si že by jsi jedl naložené ještěrky nebo co to je
Kudla needitujte furt ty příspěvky. Než nadatluji opověď tak je příspěvek jiný[/quote]
Možnost B je důležitější :D :D
tak se sakra rozhodni[/quote]
[quote=astec;320288]Utopenci nejsou přihlouplý!! Vem si že by jsi jedl naložené ještěrky nebo co to je
Kudla needitujte furt ty příspěvky. Než nadatluji opověď tak je příspěvek jiný[/quote]
Možnost B je důležitější :D :D
[quote=astec;320316]Zatím ne, ještě dělají ankety[/quote]
Ale o někom jiném, takže nikoho nezajímají :D :D
Ale o někom jiném, takže nikoho nezajímají :D :D
[quote=kevin00;320319]Ale o někom jiném, takže nikoho nezajímají :D :D[/quote]
Jak jsi na to přišel??? Zajímají a hodně!!!
Jak jsi na to přišel??? Zajímají a hodně!!!
Určitě se v tom vyzná a hodně z toho už má okoukáno,ale občas mi přijde,že u toho dřepí celý den a sbírá si svoje reputační body místo toho,aby proháněl holky.:D
[quote=Honza23;320371]Určitě se v tom vyzná a hodně z toho už má okoukáno,ale občas mi přijde,že u toho dřepí celý den a sbírá si svoje reputační body místo toho,aby proháněl holky.:D[/quote]
No to je slovo do pranice :)
No to je slovo do pranice :)
[quote=pas!k;320359]Navrhuji udelat anketu ktera by rozhodla zda resetovat tuhle anketu :)[/quote]Salam má asi trošku úchylku na ankety, aspoň že tentokrát zvolil lepší sekci :)
Navrhuju udělat anketu, jestli má mít Salam i nadále právo vytvářet ankety ;)
Navrhuju udělat anketu, jestli má mít Salam i nadále právo vytvářet ankety ;)
[quote=husky14;320377]Salam má asi trošku úchylku na ankety, aspoň že tentokrát zvolil lepší sekci :)
Navrhuju udělat anketu, jestli má mít Salam i nadále právo vytvářet ankety ;)[/quote]
Ja byl prosim vyhecovan :D
Ale kazdopadne bych zalozil anketu, jestli je spravne, aby byla vytvorena anketa, jestli má mít Salam i nadále právo vytvářet ankety.
Navrhuju udělat anketu, jestli má mít Salam i nadále právo vytvářet ankety ;)[/quote]
Ja byl prosim vyhecovan :D
Ale kazdopadne bych zalozil anketu, jestli je spravne, aby byla vytvorena anketa, jestli má mít Salam i nadále právo vytvářet ankety.
[quote=Salamander;320379]Ale kazdopadne bych zalozil anketu, jestli je spravne, aby byla vytvorena anketa, jestli má mít Salam i nadále právo vytvářet ankety.[/quote]V tom případě ale musí napřed proběhnout anketa, která rozhodne, jestli je správné zakládat ankety o správnosti zakládání anket.
Na základě výsledků této ankety pak může být případně založena tebou navrhovaná anketa, jenže mezitím už budou známy výsledky ankety o právu Salama zákládat nové ankety (s předem předpokládaným výsledkem), takže tebou navrhovanou anketu už nebude možné odstartovat, protože nikdo jinej to za tebe neudělá....
Chápeš to už?
Na základě výsledků této ankety pak může být případně založena tebou navrhovaná anketa, jenže mezitím už budou známy výsledky ankety o právu Salama zákládat nové ankety (s předem předpokládaným výsledkem), takže tebou navrhovanou anketu už nebude možné odstartovat, protože nikdo jinej to za tebe neudělá....
Chápeš to už?
[quote=husky14;320381]V tom případě ale musí napřed proběhnout anketa, která rozhodne, jestli je správné zakládat ankety o správnosti zakládání anket.
Chápeš to už?[/quote]
ne :D :D :D :slug :slug :slug
//BTW: nejak nevidim v ankete tvuj hlas :D
Chápeš to už?[/quote]
ne :D :D :D :slug :slug :slug
//BTW: nejak nevidim v ankete tvuj hlas :D
[quote=Honza23;320371]Určitě se v tom vyzná a hodně z toho už má okoukáno,ale občas mi přijde,že u toho dřepí celý den a sbírá si svoje reputační body místo toho,aby proháněl holky.:D[/quote]
Tohle číst moje mladá, tak mě pověsí na první strom :D :D
Tohle číst moje mladá, tak mě pověsí na první strom :D :D
[quote=Jiri@tncm;320391]Chybí mi tam možnost "miluji kevina nula nula", tak jsem dal ano. Je to dobře? :notsure[/quote]
Ano, tato moznost je synonymem :D
Ano, tato moznost je synonymem :D
[quote=husky14;320381]V tom případě ale musí napřed proběhnout anketa, která rozhodne, jestli je správné zakládat ankety o správnosti zakládání anket.
[/quote]
Tohle bych ovsem pojistil anketou zda je vubec mozne zakladat ankety ktere rozhoduji o zakladani anket ktere rozhoduji o spravnosti zakladani anket ktere rozhoduji o spravnosti zakladani takovych anket.
[/quote]
Tohle bych ovsem pojistil anketou zda je vubec mozne zakladat ankety ktere rozhoduji o zakladani anket ktere rozhoduji o spravnosti zakladani anket ktere rozhoduji o spravnosti zakladani takovych anket.