Kingston M Series vs. Intel X25-M
Zdravím,
mám možná trošku hloupější dotaz, nicméně odpověď se mi nikde nepodařilo najít. V čem vlastně spočívá odlišnost Kingstona od Intelu? Je to jenom v té samolepce a jinak se to chová úplně stejně? Nebo tam jsou nějaké "vychytávky" od Kingstonu? Jde mi třeba o aktualizace firmware.
Díky za odpovědi
mám možná trošku hloupější dotaz, nicméně odpověď se mi nikde nepodařilo najít. V čem vlastně spočívá odlišnost Kingstona od Intelu? Je to jenom v té samolepce a jinak se to chová úplně stejně? Nebo tam jsou nějaké "vychytávky" od Kingstonu? Jde mi třeba o aktualizace firmware.
Díky za odpovědi
Ano, lisi se jen v nalepce, a za znacku Kingston neplatis tolik jako za Intel.
S firmwarem je to prave naopak, nejdriv vychazi na Intel a az po nejake dobe novy firmware vyda i Kingston.
S firmwarem je to prave naopak, nejdriv vychazi na Intel a az po nejake dobe novy firmware vyda i Kingston.
No, trošičku více jsem hledal a myslím, že nemáš pravdu. Co se týče ceny, tak sice nevím, jaká je velkoobchodní, ale Kingston je momentálně třeba u CZC dražší. A co se týče FW, stačí se podívat sem http://www.kingston.com/support/ssdnow/m_firmware.asp
[quote=happymaster23;322375]No, trošičku více jsem hledal a myslím, že nemáš pravdu. Co se týče ceny, tak sice nevím, jaká je velkoobchodní, ale Kingston je momentálně třeba u CZC dražší. A co se týče FW, stačí se podívat sem http://www.kingston.com/support/ssdnow/m_firmware.asp[/quote]
Jo, je mozny, ze momentalne levnejsi Intel ( zvlastni :notsure) ale novy firmware vychazi vzdy napred na Intel, to je fakt.
Jo, je mozny, ze momentalne levnejsi Intel ( zvlastni :notsure) ale novy firmware vychazi vzdy napred na Intel, to je fakt.
Počkej, díval ses vůbec na ten odkaz? Kingston tam pro stažení FW odkazuje přímo na stránky Intelu, což znamená, že FW pro Intel i "Kingston" je stejný. Nebo mi snad něco uniklo?
[quote=happymaster23;322416]Počkej, díval ses vůbec na ten odkaz? Kingston tam pro stažení FW odkazuje přímo na stránky Intelu, což znamená, že FW pro Intel i "Kingston" je stejný. Nebo mi snad něco uniklo?[/quote]
OMG, to je dneska den :mistake
Promin, ziju asi v minulosti, jeste donedavna mel Kingston na tyhle SSD vlastni firmwary ... tak koukam, ze v tomhle uz je vse v poradku.
OMG, to je dneska den :mistake
Promin, ziju asi v minulosti, jeste donedavna mel Kingston na tyhle SSD vlastni firmwary ... tak koukam, ze v tomhle uz je vse v poradku.