Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Kingston M Series vs. Intel X25-M

happymaster23 (117)|2.12.2009 10:09
Zdravím,

mám možná trošku hloupější dotaz, nicméně odpověď se mi nikde nepodařilo najít. V čem vlastně spočívá odlišnost Kingstona od Intelu? Je to jenom v té samolepce a jinak se to chová úplně stejně? Nebo tam jsou nějaké "vychytávky" od Kingstonu? Jde mi třeba o aktualizace firmware.

Díky za odpovědi
Salamander (6177)|2.12.2009 11:37
Ano, lisi se jen v nalepce, a za znacku Kingston neplatis tolik jako za Intel.
S firmwarem je to prave naopak, nejdriv vychazi na Intel a az po nejake dobe novy firmware vyda i Kingston.
happymaster23 (117)|2.12.2009 11:57
No, trošičku více jsem hledal a myslím, že nemáš pravdu. Co se týče ceny, tak sice nevím, jaká je velkoobchodní, ale Kingston je momentálně třeba u CZC dražší. A co se týče FW, stačí se podívat sem http://www.kingston.com/support/ssdnow/m_firmware.asp
Salamander (6177)|2.12.2009 13:42
[quote=happymaster23;322375]No, trošičku více jsem hledal a myslím, že nemáš pravdu. Co se týče ceny, tak sice nevím, jaká je velkoobchodní, ale Kingston je momentálně třeba u CZC dražší. A co se týče FW, stačí se podívat sem http://www.kingston.com/support/ssdnow/m_firmware.asp[/quote]

Jo, je mozny, ze momentalne levnejsi Intel ( zvlastni :notsure) ale novy firmware vychazi vzdy napred na Intel, to je fakt.
happymaster23 (117)|2.12.2009 13:47
Počkej, díval ses vůbec na ten odkaz? Kingston tam pro stažení FW odkazuje přímo na stránky Intelu, což znamená, že FW pro Intel i "Kingston" je stejný. Nebo mi snad něco uniklo?
Salamander (6177)|2.12.2009 13:49
[quote=happymaster23;322416]Počkej, díval ses vůbec na ten odkaz? Kingston tam pro stažení FW odkazuje přímo na stránky Intelu, což znamená, že FW pro Intel i "Kingston" je stejný. Nebo mi snad něco uniklo?[/quote]

OMG, to je dneska den :mistake
Promin, ziju asi v minulosti, jeste donedavna mel Kingston na tyhle SSD vlastni firmwary ... tak koukam, ze v tomhle uz je vse v poradku.