GTX260 nebo HD4870
dobrej chtěl bych se zeptat jakou grafiku bych si měl koupit ? už mám vybráno ale jen jakou jestli ati nebo GF?
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
GF
ati
GF
ati
Osobne bych asi bral nVidiu (vykonovy rozdil minimalni)
+ jaky je zbytek PC ?
A pozor, tebou vybrana karta ma jenom 192SP - stary model ! radsi ber [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
+ jaky je zbytek PC ?
A pozor, tebou vybrana karta ma jenom 192SP - stary model ! radsi ber [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Na to si musis hlavne odpovedet sam. Vykonove jsou na tom plus minus stejne. GTX260 ma vyhodu v tom, ze na ni bezi PhysX pres GPU coz je zatim jen mala vyhoda. Je to jen par her a je otazka, zda se to vice ujme. HD4870 ma vyhodu ve vykonu ve vyssich rozlisenich s pouzitim vyssich AA.
Nejlepsi bude projit nejake testy na spec. webech.
Hlavne vem v potaz, jake mas (budes mit rozliseni monitoru), jak kvalitni AA hodlas provozovat.
Nejlepsi bude projit nejake testy na spec. webech.
Hlavne vem v potaz, jake mas (budes mit rozliseni monitoru), jak kvalitni AA hodlas provozovat.
okej :-) ta stovecka na vrch nezabije ;) dekuju za upozorneni :) jinak zbytek pc cpu : intel E6500
deska tato (ja vim nic moc :( )
hdd 320Gb samsung
a zdroj nejaka 400W
ramky
zatim 1,5 giga dual chanel planuju az na 8 giga
win xp x64
deska tato (ja vim nic moc :( )
hdd 320Gb samsung
a zdroj nejaka 400W
ramky
zatim 1,5 giga dual chanel planuju az na 8 giga
win xp x64
[quote=Master414;324124]...a zdroj nejaka 400W... [/quote]
Jak stará a jaké značky "nejaka 400W"? On by se z ní mohl docela stát kámen úrazu. Zvlášť jestli už je postarší a např. EC. Když jí dáš trošku zabrat, nemusela by to unést a vzít sebou i něco dalšího....:)
Jak stará a jaké značky "nejaka 400W"? On by se z ní mohl docela stát kámen úrazu. Zvlášť jestli už je postarší a např. EC. Když jí dáš trošku zabrat, nemusela by to unést a vzít sebou i něco dalšího....:)
ten zdroj je vyhlasenej shit kdyz jsem ho kupoval tak jsem to nevedel :( ale celkove ten pocitac jsem to pocital a zhruba zere neco malo pres 220W takze ten zdroj to musi zvladnout i kdyby nechtel ;) a kdyz zapnu setrici funkce na procaku tak procak bere jen zhurba do 30 W coz je krasny :)
výměnu zdroje planuju uz dlouho ale nebyl jsem schopnej se k tomu dokopat :D ale kdyz jsem mel jeste starej pentium 4 kterej zral 90 W a desku MSI s nf4 a pichnul jsem k tomu GF 9600GT tak zdroj dostaval docela vokuř ale byl stabilní ;)
No, aby ti ale taky ta nova GK neco vydrzela ... takhle bude celkem realne riziko, ze ti ji zdroj pri nejblizsi prilezitosti posle do kremikoveho nebe
[quote=Master414;324133]výměnu zdroje planuju uz dlouho ale nebyl jsem schopnej se k tomu dokopat :D[/quote]
Tak kopej rychle, nebo bys mohl s novou kartou taky dokopat ;)
Tak kopej rychle, nebo bys mohl s novou kartou taky dokopat ;)
ja vim ze bych mel a asi ten zdroj koupim jeste driv nez tu grafiku abych se pojistil ;) bylo by krajne neprijemny to zrusit prvni den :D kdyz bych to mel :D