Jaká GK ke čtyřjádru?
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda by jste mi někdo neporadil s výběrem GK, jde mi hlavně o hry. místo svého starého pentium 4 (2,8ghz) jsem teď koupil quad core Q9505 (2,83ghz) a potřeboval bych pomoci s výběrem. investoval bych cca 4tis, teď už bych asi hlavně preferoval kartu od nvidie(ati=zlo,po všech těch problémech s ovladači atd a jejich úžasnou podporou ve hrách např NFS shift :(
Do oka mi padla
http://internetovy-obchod.msbox.cz/gigabyte-260gtx-896mb-448-aktiv-1xdvi-hdmi-ddr3/f-1-s-51-dp-68150/
tak jestli někdo nemáte alternativu popř. lepší a zda tato karta poskytuje dostatečný výkon?
sestava:deska EP31ds3L, intel Q9505 2,83 , 2gb ram(rozšířím na 4), gk saphire hd4670 512ddr4,zdroj 350 fortron, monitor 22"samsung 2243bw
předem velice děkuji za odpověď
Do oka mi padla
http://internetovy-obchod.msbox.cz/gigabyte-260gtx-896mb-448-aktiv-1xdvi-hdmi-ddr3/f-1-s-51-dp-68150/
tak jestli někdo nemáte alternativu popř. lepší a zda tato karta poskytuje dostatečný výkon?
sestava:deska EP31ds3L, intel Q9505 2,83 , 2gb ram(rozšířím na 4), gk saphire hd4670 512ddr4,zdroj 350 fortron, monitor 22"samsung 2243bw
předem velice děkuji za odpověď
Karta není špatná ale ten zdroj ji neutáhne. Měl bys pořídit silnější, alespoň [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
No nevim, ale pokud ted grafiku tak radu 5800 od ATI, nebo pockat s cim pride nvidie na zacatku pristiho roku.
Tyhle starsi jsou mene vykonne a desive zrave. Nemluve o tom ze podporuje jen DX 10.0 a ma pomale pameti.
Tyhle starsi jsou mene vykonne a desive zrave. Nemluve o tom ze podporuje jen DX 10.0 a ma pomale pameti.
Ale ono to vyjde celkem nastejno, protoze momentalne sehnat ATi HD58xx je asi stejne realne, jako sehnat GTX380 od nVidie ....
Neni nikde skladem, a kdyz nahodou, tak stoji vejvar :D
Neni nikde skladem, a kdyz nahodou, tak stoji vejvar :D
Hlavně HD58xx ani náhodou nestojí 4000kč
Za ty peníze maximálně HD5750/5770 (a ty dostupný jsou).
Ty problémy s ovladači znáš osobně nebo z vyprávění? Já už měl snad karty všech výrobců (ATI, nV, Sis, 3dfx, S3, Kyro, Intel ...) a úplně bez problémů s ovladači nebyla ani jedna, ATI nemá významně víc problémů než ostatní (to má rozhodně Sis).
Za ty peníze maximálně HD5750/5770 (a ty dostupný jsou).
Ty problémy s ovladači znáš osobně nebo z vyprávění? Já už měl snad karty všech výrobců (ATI, nV, Sis, 3dfx, S3, Kyro, Intel ...) a úplně bez problémů s ovladači nebyla ani jedna, ATI nemá významně víc problémů než ostatní (to má rozhodně Sis).