XFX karty?
caute, znova dalsia otazka na vyrobcu kariet. Tentokrat XFX a znova sa jedna o 5850. Je dost mozne ze stredu sa dostanem k XFX 5850, nikdy som tuto znacku nemal, nema niekto skusenosti s XFX kartami?
na nete su ludia rozdeleny 50/50 asi ako pri kazdej karte,ale rad by som pocul este nejake nazory.
Uz minule som prepasol sancu so sapphire, tak uz nad dalsou nechcem moc prepast :)
stale mam objednanu asus,len pri takom nedostatku kariet sa aj bojim ze to bude problem sa dostat k nejakej najblizsi mesiac,dva...
na overclockers pretaktovali XFX cez ati gpu tool a msi afterburner jadro na 1000
uz len teda aka to je znacka celkovo
dik
na nete su ludia rozdeleny 50/50 asi ako pri kazdej karte,ale rad by som pocul este nejake nazory.
Uz minule som prepasol sancu so sapphire, tak uz nad dalsou nechcem moc prepast :)
stale mam objednanu asus,len pri takom nedostatku kariet sa aj bojim ze to bude problem sa dostat k nejakej najblizsi mesiac,dva...
na overclockers pretaktovali XFX cez ati gpu tool a msi afterburner jadro na 1000
uz len teda aka to je znacka celkovo
dik
XFX je značka která má jméno hlavně v USA a není důvod se jí bát. Pochybuju že se momentálně 5850 liší něčím jiným než nálepkou na chladiči. Nevidím důvod proč kvůli tomuhle zakládat další stejný thread.
no uplne rovnaky to neni, len som chcel pocut nejake nazory kedze sa musim do stredy rozhodnut...kludne moze byt thread zmazany kludne len som chcel vediet co a ako no
Kdysi jsem v nějaké recenzi o jiné kartě četl o XFX jako o "King of the hill". Byla to americká recenze. IMHO by to měla být dobrá značka.
diik, XFX 5850 dali v teste v pohode na 1000/1121 s teplotami do 70st co je slusne
ak sa mi podari k nej dostat tak ju berem,tak fingers crossed aby sa stredu podarilo
ak je teda tema zbytocna moze sa delete
ak sa mi podari k nej dostat tak ju berem,tak fingers crossed aby sa stredu podarilo
ak je teda tema zbytocna moze sa delete