Mám následující problém - používal jsem KPF a když jsem chtěl změnit fw (kvůli neustálím bugúm) tak nejde žadný jiný fw rozjet. KPF jsem komplet odinstaloval, vymazal z registrů a stále ten stajný problém - fw se naistaluje, v manažeru je spuštěn, ale to je vše. Při pokusu o ukončení hlásí, že neměm dostatečná práva. Zkoušel jsem Zone Alarm, Tiny a ještě jeden a pořád nic
Kerio ma tu blbou vlastnost, ze se prida jako protokol. Kouknete se jestli tam nezustal. Navic Kerio neskutecne zatuzuje system.
Jinak doporucuji Outpost PRO (bohuzel neni zdarma). Jde o slusny kus SW.
Jinak doporucuji Outpost PRO (bohuzel neni zdarma). Jde o slusny kus SW.
No, kerio bylo smazáno odevšad - z disku, registru, kontroloval jsem i procesy a služby. Pokud jde o o ZA tak ten se rozjel akorát v nouzovém režimu. Zatím jedu na Jetico FW, je free a zdá se mi být celkem v klidu:)
Z trochu jinyho soudku...
Nevim jak v KPF povolit to, abych moch hrat hry po netu. Dela mi to jak u Vietcongu, tak u Age of Empires 2. Ja se v tom vubec nevyznam, tak kdyby mi to nekdo napsal polopate...
Nevim jak v KPF povolit to, abych moch hrat hry po netu. Dela mi to jak u Vietcongu, tak u Age of Empires 2. Ja se v tom vubec nevyznam, tak kdyby mi to nekdo napsal polopate...
[QUOTE=Zeli]Z trochu jinyho soudku...
Nevim jak v KPF povolit to, abych moch hrat hry po netu. Dela mi to jak u Vietcongu, tak u Age of Empires 2. Ja se v tom vubec nevyznam, tak kdyby mi to nekdo napsal polopate...[/QUOTE]
sitova bezpecnost-aplikace-paketovy filtr-přidat-procházet-exe soubor hry, povolit oba směry, ok a pude to:) aspon me to jde
Nevim jak v KPF povolit to, abych moch hrat hry po netu. Dela mi to jak u Vietcongu, tak u Age of Empires 2. Ja se v tom vubec nevyznam, tak kdyby mi to nekdo napsal polopate...[/QUOTE]
sitova bezpecnost-aplikace-paketovy filtr-přidat-procházet-exe soubor hry, povolit oba směry, ok a pude to:) aspon me to jde