ATI x1950 Pro Agp
Dobry den,
mam jen jeden malej dotaz. Ted nedavno jsem si koupil jiz zminovanou gr.kartu pro moji pritelkyni, abych ji trosku upgradnul pc. Problem ale je v tom, ze jsem si peclive neprocetl detajly o jeji zakladovce. Obsahuje totiz jen AGP 4x, ale Ati x1950 je stavena na AGP 8x. Chci se timto zeptat, zdali grafika na teto zakladovce vubec pojede, nebo jestli to byl krok vedle. Moc diky
mam jen jeden malej dotaz. Ted nedavno jsem si koupil jiz zminovanou gr.kartu pro moji pritelkyni, abych ji trosku upgradnul pc. Problem ale je v tom, ze jsem si peclive neprocetl detajly o jeji zakladovce. Obsahuje totiz jen AGP 4x, ale Ati x1950 je stavena na AGP 8x. Chci se timto zeptat, zdali grafika na teto zakladovce vubec pojede, nebo jestli to byl krok vedle. Moc diky
TAk ta karta ma TDP okolo 80 W takže to bude fpoho, ale asi bude treba pridavnej napajeci konektor pro GK kartu (resp. MOLEX redukce) pro jistotu napis, jakou presne desku máš, napr. na VIA chipsetech bejvali problémy s AGP
Deska je MSI MS-6507 nic moc se k ni nepise, ale agp ma 4x. Kablik na napajeni uz mam, takze to jen supnu ke zdroji a snad to pofrci. No vsak po vanocich se uvidi.