instalace
Zdravím mám základní kartu P4P800e-delux procesor P4 2,66Mg a hardisk 40G
v biosu jde nastavit jen botování z diskety nebo hardisku.Chtělbych nainstalovat WIN XP nevíte někdo jak?
v biosu jde nastavit jen botování z diskety nebo hardisku.Chtělbych nainstalovat WIN XP nevíte někdo jak?
[quote=SVladimir;333649]Zdravím mám základní kartu P4P800e-delux procesor P4 2,66Mg a hardisk 40G
v biosu jde nastavit jen botování z diskety nebo hardisku.Chtělbych nainstalovat WIN XP nevíte někdo jak?[/quote]
Tak takovy BIOS jsem jeste nevidel. Mas pripojenou cd/dvd mechaniku a najde ji bios?
v biosu jde nastavit jen botování z diskety nebo hardisku.Chtělbych nainstalovat WIN XP nevíte někdo jak?[/quote]
Tak takovy BIOS jsem jeste nevidel. Mas pripojenou cd/dvd mechaniku a najde ji bios?
Koukam do manuálu k desce a v menu Boot když rozvineš 1st boot device, tak by tam mělo jít vybrat i CD, pokud tam neni, tak se koukni do sekce main, jestli je CD vůbec nadetekovaný.
Pokud máš CD připojený přes SATA, tak zkus nastavit v [main] v podsekci
[IDE configuration]
IDE Port settings na primary pata+sata
[IDE configuration]
IDE Port settings na primary pata+sata
[quote=Logout;333663]Koukam do manuálu k desce a v menu Boot když rozvineš 1st boot device, tak by tam mělo jít vybrat i CD, pokud tam neni, tak se koukni do sekce main, jestli je CD vůbec nadetekovaný.
[IDE configuration]
IDE Port settings na primary pata+sata[/quote]
Dík za radu byl špatně nastavený bios už šlape
[IDE configuration]
IDE Port settings na primary pata+sata[/quote]
Dík za radu byl špatně nastavený bios už šlape