Vysvetlenie práce stream procesorov a vývoj v technike grafických kariet
Cawte.
Vsetky fóra ma SR aj CZ ma poslali sem, zevraj su tu ludia ktory sa rozumia do tychto technologii najviac.
Takze, robim maturitnú prácu, a mam tam takyto bod: Vývoj v technike grafických kariet a dva podbody: 1.Pevné výpočtové jednotky 2. Paralelné - unifikované výpočtové jednotky.
Potrebujem zohnat neake materiali, najlepsie po slovensky alebo cesky, ktore by presne popisovali tieto technologie. Musim s toho spravit dva rozdielne celky, malo by to byt nieco take co by po precitani mojej prace pochopil aj clovek ktory do tychto technologii nevydi.
Dakujem
Vsetky fóra ma SR aj CZ ma poslali sem, zevraj su tu ludia ktory sa rozumia do tychto technologii najviac.
Takze, robim maturitnú prácu, a mam tam takyto bod: Vývoj v technike grafických kariet a dva podbody: 1.Pevné výpočtové jednotky 2. Paralelné - unifikované výpočtové jednotky.
Potrebujem zohnat neake materiali, najlepsie po slovensky alebo cesky, ktore by presne popisovali tieto technologie. Musim s toho spravit dva rozdielne celky, malo by to byt nieco take co by po precitani mojej prace pochopil aj clovek ktory do tychto technologii nevydi.
Dakujem
IMHO doporučuju si vyhledat na swethardware, pct a ehw články, které popisujou uvedení poslední generací karet (HD1xxx HD2xxx... HD5xxx a totéž u NVidie). Je tam většinou popsaná architekttura plus změny oproti předchozím generacím a je tam i vidět vývoj od specializovanejch po unifikovaný jednotky.
Jaký generace karet byly Ti napoví např. wikipedie.
Jaký generace karet byly Ti napoví např. wikipedie.
tak zacni tady http://www.root.cz/serialy/graficke-karty-a-graficke-akceleratory/
pak projed vse na ceske wikipedii
pak ti strejda google pomuze s dohledanim materialu primo od vyrobcu
A ses peknej lenoch kdybys zacal rovnou googlit tak si poradis sam.
pak projed vse na ceske wikipedii
pak ti strejda google pomuze s dohledanim materialu primo od vyrobcu
A ses peknej lenoch kdybys zacal rovnou googlit tak si poradis sam.