Mám zapeklitej problém, tada aspoň pro mě. Snažím se přes wifi spojit noťas s PC, ale je tady problém: z pc můžu normálně vlézt do NB bez problému to funguje, ale když chci jít z NB do pc tak to nahodí hlášku, že připojení nebylo nalezeno a když dám hledat pc podle IP tak ho to nenajde. Už mě ani nic nenapadá čím by to mohlo být.
Přes LAN funguje všechno bez problémů.
Přes LAN funguje všechno bez problémů.
jj sory už včera jsem na to kápl byl to firewall, nicméně potřebuju aby ten firewall běžel, nedá se to obejít? vyjímky nepomáhají,...
jde to i s firewallem.. ale musis pouzit pruvodce vytvorenim domaci site .. kdyz to udelas pres toho pruvodce melo by ti to fungovat i s fw.. Doporucuji jeste na kazde stanici vytvorit ucet toho druheho pocitace abys nemusel pokazdy kdyz nekam vlezes do sdilene slozky zadavat znovu jmeno a heslo s pristupem ..
Hmm to asi nepujde, když se snažím to připojit přes toho průvodce tak to vždycky nahlásí nějakou chybu. Problém bude asi v tom, že jedny wokna jsou HOME a druhý PROFI.
mě hlavně zaráží to, že přes kabel to funguje bez problémů a přes wifi to zaboha nejde - magořina
mě hlavně zaráží to, že přes kabel to funguje bez problémů a přes wifi to zaboha nejde - magořina
aha no to dost meni situaci .. home edice neni zrovna vhodna pro pripojeni do nejake site:) Rekl bych ze problem bude v tom ze soucasti home nebude neco co budes potrebovat pro pipojeni pres wifi ;) Ale je to jen dohad .. zkus napsat co to haze presne za chybu a pak se z toho treba bude dat neco vygooglovat ..