Problem s Catalysty pod W7
Zdravim,
chtel bych pozadat o pomoc. Nedavno jsem presel ze starych a dobrych XP (kde vse fungovalo) na W7 a problem, ktery neumim vyresit se tyka display driveru a catalyst control centeru. Stahl jsem nejnovejsi catalyst ze stranek vyrobce (kompletni balik 10.1) pro W7, ale z neznameho duvodu se mi ty DD a CCC nechtej vubec nainstalot, ovladac na kterym to momentalne bezi je asi ten puvodni microsoftackej (WDDM 1.1). Pokud nekdo vi co s tim, budu velice potesen jeho radou. diky
Mam HD4850
chtel bych pozadat o pomoc. Nedavno jsem presel ze starych a dobrych XP (kde vse fungovalo) na W7 a problem, ktery neumim vyresit se tyka display driveru a catalyst control centeru. Stahl jsem nejnovejsi catalyst ze stranek vyrobce (kompletni balik 10.1) pro W7, ale z neznameho duvodu se mi ty DD a CCC nechtej vubec nainstalot, ovladac na kterym to momentalne bezi je asi ten puvodni microsoftackej (WDDM 1.1). Pokud nekdo vi co s tim, budu velice potesen jeho radou. diky
Mam HD4850
[quote=|Mio|;348983]10.1 se nepovedli.[/quote]
Co přesně se na nich nepovedlo? Já je používám zcela bez problémů.
Co přesně se na nich nepovedlo? Já je používám zcela bez problémů.
[quote=r34ktor;349743]Co přesně se na nich nepovedlo? Já je používám zcela bez problémů.[/quote]
To mě do včera taky fungovali, ale dnes jsme pustil DIRT 2 a ventilátor furt přpíná mezi 21 a 50%, to je asi tak to jediné co jsem zaznamenal, že se nepovedlo. FPS-další problém, který někomu dělá, prostě občas se prý stává velký propad FPS(zatím jsme také nepocítil, ale čekám na nový driver, ten fan na kartě na 50% je dost ...no..ne hlučných ale o proti těm 21 % je to velmi hodně slyšet.
To mě do včera taky fungovali, ale dnes jsme pustil DIRT 2 a ventilátor furt přpíná mezi 21 a 50%, to je asi tak to jediné co jsem zaznamenal, že se nepovedlo. FPS-další problém, který někomu dělá, prostě občas se prý stává velký propad FPS(zatím jsme také nepocítil, ale čekám na nový driver, ten fan na kartě na 50% je dost ...no..ne hlučných ale o proti těm 21 % je to velmi hodně slyšet.
[quote=r34ktor;349767]Tady bude záležet na použité kartě (řadě). U HD5xxx se holt ještě chvíli budou vychytávat mouchy.[/quote]
No právě, tak čekám na hotfix, snad to vyřeší, nechce se mi instalovat starší.
No právě, tak čekám na hotfix, snad to vyřeší, nechce se mi instalovat starší.
Tak uz je to vyreseno :) Nechapu to, ale vsechny novy verze catalystu jsem naky bugly, me bez problemu funguje 9.9, novejsi ani omylem.
Já ty nejnovější 10.2 zkusil dneska nainstalovat přes předchozí verzi 10.1 a výsledek byl ten, že to opakovaně spadlo s hláškou, že nelze nalézt soubor INF. Pak už nešly nahodit zpátky ani ty 10.1 (stejná hláška), nepomohlo ani vyčištění registru a zafungoval až bod obnovení (OS XP, grafika 5770).