Deska P5K
Zdravim loupežnici chci se zeptat.
mam tuto desku asus 5Pk.
i vetsina vyrobcu je support list co se tyče procesoru, veřim tomu že jsou natolik solidni že ho i aktualizuji.a že podle nej poznam..jaky proceros byl na desce zkoušen že je podporovan.
Ale jak je to z grafickou kartou??
momentalne mam 8800GT
Zvladla by deska napriklad GTX 285 ???
bohužel supporty grafik jsem nikde nenašel...jak tedy smtelnik pozna co jeho deska jeste zvladne.
vim možna blba otazka:)
Diky
mam tuto desku asus 5Pk.
i vetsina vyrobcu je support list co se tyče procesoru, veřim tomu že jsou natolik solidni že ho i aktualizuji.a že podle nej poznam..jaky proceros byl na desce zkoušen že je podporovan.
Ale jak je to z grafickou kartou??
momentalne mam 8800GT
Zvladla by deska napriklad GTX 285 ???
bohužel supporty grafik jsem nikde nenašel...jak tedy smtelnik pozna co jeho deska jeste zvladne.
vim možna blba otazka:)
Diky
Do každej modernej dosky zo slotom Pcie-e 1.0, 1.1 a 2.0 sa dá "napchať" hocijaká GK karta, samozrejme len Pcie-e ... Áno, tvoja doska to zvládne. Otázka je, či aj zdroj. A tak se zase musim opýtať to čo stále:
- aký máš zdroj, procesor, finančný limit a pak možme vydumat co je pro tebe vhodné atd. :)
- aký máš zdroj, procesor, finančný limit a pak možme vydumat co je pro tebe vhodné atd. :)
diky:)
no ja spiše jen polemizuji...
zda je to teoreticky možne.......protože jednou bud dojde k upgradu a nebo spíše jiny pc....
a třeba mi nekdo takovou super kartu daruje.).a ja bych jeho darek nerad odmital:)..ale to se asi enstane.)
no ja spiše jen polemizuji...
zda je to teoreticky možne.......protože jednou bud dojde k upgradu a nebo spíše jiny pc....
a třeba mi nekdo takovou super kartu daruje.).a ja bych jeho darek nerad odmital:)..ale to se asi enstane.)
Jenom doplním to, co říkal 16cmfan: Tahle grafika už dnes není zrovna výhodná, má sice výkon jako MSI R5850, ale má mnohem větší spotřebu, délku, vyšší cenu a nepodporuje DX11.
Spíš si počkejk na nové modely Nvidia, protože tahle investice je spíš pro fanšmejkra značky Nvidia.
Spíš si počkejk na nové modely Nvidia, protože tahle investice je spíš pro fanšmejkra značky Nvidia.
Začínám mit pocit že tato deska co mam (asus P5K) s čipsetem 35..bohužel neni žadna slava.
skoro mam pocit že mit nejakou lepší desku, tak i na sestave co mam by ty komponenty litaly zas o kus lip
skoro mam pocit že mit nejakou lepší desku, tak i na sestave co mam by ty komponenty litaly zas o kus lip
Desky s chipsetem P965/35/45 jsou výkonově všechny téměř shodné. Deska na socketu 775 je pořád docela použitelná, co máš pocit že neni slava?
ahoj netušíte proč v biosu nikde nevidim EZ flash 2???....proste ho tam nemam i když bych mel mit, už netuším jak ho zapnout. v biosu se zda že je vše ok..tak nevim:(
netušite??..nikde to na netu nemužu najit.
v českym manualu, kterej je dost oklešteny oproti originalu, o EZ flash dokonce neni ani zminka.
v anglickym taky nijak nemužu vyčist co delam blbe že ho tam nemam
netušite??..nikde to na netu nemužu najit.
v českym manualu, kterej je dost oklešteny oproti originalu, o EZ flash dokonce neni ani zminka.
v anglickym taky nijak nemužu vyčist co delam blbe že ho tam nemam