Jakou GK utáhne zdroj eurocase 450w s 6pin
Zjistil jsem, že mám v PC zdroj eurocase 450w s 6pin na přídavné napájení. na recenzich jsem se dočetl, že tato značka zdrojů je nic moc. Chtěl jsem pořídit Novou GK a to buď Radeon 5770 nebo 4850 ale nevím co na to můj zdroj. Dík za radu, popřípadě i za doporučení jiné GK. Cena do cca 3000,- mám monitoru 19". ještě jednou dík moc.
eurocase jsou ty nejhorší zdroje na českém trhu
jejich úmrtnost je závislá na náhodě. někdy umře hned jindy vydrží roky jedno jak moc žravý komponenty jsou k němu připojený
btw zdroj živý i jiný věci než grafiku takže napiš celou sestavu a ideálně vyfoť štítek zdroje(pod značkou eurocase se prodávali i zdroje od fsp který až tak špatný nebyly)
jinak hd5770 je dobrá volba
jejich úmrtnost je závislá na náhodě. někdy umře hned jindy vydrží roky jedno jak moc žravý komponenty jsou k němu připojený
btw zdroj živý i jiný věci než grafiku takže napiš celou sestavu a ideálně vyfoť štítek zdroje(pod značkou eurocase se prodávali i zdroje od fsp který až tak špatný nebyly)
jinak hd5770 je dobrá volba
aaa eurocasová klasika
běžná [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
osobně bych ten zdroj vyslal do světa
a koupil nějaký normální zdroj
třeba hodně laciný [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
papírově je lepší než to co máš ty ač je na něm napsáno o 100W míň (dnešní počítače žijou prakticky jen z 12V EC má 22A čili 264W sea 324W)
běžná [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
osobně bych ten zdroj vyslal do světa
a koupil nějaký normální zdroj
třeba hodně laciný [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
papírově je lepší než to co máš ty ač je na něm napsáno o 100W míň (dnešní počítače žijou prakticky jen z 12V EC má 22A čili 264W sea 324W)