ATI Radeon 9200
Mám kartu ATI RAdeon 9200. Po přeinstalaci WinXP se nastavil ovladač grafiky VGASafe. Přes tento ovladač nemohu nainstalovat ovladač pro Radeon 9200 z original CD - zahlasi nainstaluj "standarni VGA". Instaloval jsem i v nouzovem rezimu. Prosim poradte mi odkud vzit "standardni VGA", pripadne jak nainstalovat ovladac pro Radeon 9200. Děkuji všem.
Co je Win95XP? Já znám Win 95, Win 95 OSR2 (2.1, 2.5) nebo Win XP. Jaké winy tam teda máš? Nějak se mi nechce věřit, že někdo dnes instaluje Win95.
Předpokládám, že myslí nahrazení Windows 95 novějšími Windows XP.
Ovladač je ke stažení zde.
Ovladač je ke stažení zde.
[quote=r34ktor;351855]Předpokládám, že myslí nahrazení Windows 95 novějšími Windows XP.
Ovladač je ke stažení zde.[/quote]
Aha, tak to mě nenapadlo. Pokud by nešly instalovat Catalysty, mám dobré zkušenosti s [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Pro tuhle kartu musíš použít [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] nebo starší.
Ovladač je ke stažení zde.[/quote]
Aha, tak to mě nenapadlo. Pokud by nešly instalovat Catalysty, mám dobré zkušenosti s [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Pro tuhle kartu musíš použít [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] nebo starší.
Myslim WinXP. Ovladace mam, to neni problem, problem je, ze pres ovladac VGASafe ve Win XP je nelze nainstalovat.
u me to si nasli win xp tuhle ati jakozto graficky adapter standartu pci,nasledoval restart win a instalace ovladacu z cd,takhle to aspon fungovalo u me... odskouseno na ati 9200-9250,predokladam ze to ma ted na win driverech bez 3d funkci... dej vedet jak jsi dopadnul
pro johny__g: instalace nebyla na cisty disk, slo o preinstalaci w xp, ktreou delal nekdo jiny nez ja, predtim karta normalne fungovala, omegy vyzkousim
pro wolf007: to je zajimave zi ti to naslo jako PCI standard......
pro kinikini: ja tu kartu ted v systemu vubec nevidim, takze nemam co odebrat
Problem vidim v tom,ze nemohu nainstalovat ovladač pro Radeon 9200 z original CD - zahlasi nainstaluj "standarni VGA" a ten "VGASafe" co je ve wxp ted neni asi "standardni VGA"
Potreboval bych spis poradit jak do wxp vnutit "standardni VGA", pripadne odkud vzit takovy ovladac?
pro wolf007: to je zajimave zi ti to naslo jako PCI standard......
pro kinikini: ja tu kartu ted v systemu vubec nevidim, takze nemam co odebrat
Problem vidim v tom,ze nemohu nainstalovat ovladač pro Radeon 9200 z original CD - zahlasi nainstaluj "standarni VGA" a ten "VGASafe" co je ve wxp ted neni asi "standardni VGA"
Potreboval bych spis poradit jak do wxp vnutit "standardni VGA", pripadne odkud vzit takovy ovladac?