hd 4870 512mb vs hd5770 1gb
co jsi myslite o radeonu hd 5770 1gb....
prave jsem jse dival na nejaky testy a jsou skoro vykonostne stejny.
treba radeon:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
prave jsem jse dival na nejaky testy a jsou skoro vykonostne stejny.
treba radeon:
Tak 4870 bude o kousek lepší, zároveň i levnější. Bohužel, nová asi nesehnatelná. 5770 má lepší spotřebu a je to celkově novější jádro, možná přibude nějaké to procento výkonu díky ovladačům.
ja jse jenom ptam , protoze ja hd 4870 mam doma...a premyslim o vymene za 5770...ale podle tych testu to neni nic moc velky rozdil vykonu co jsem se dival....
to bude asi rozumny jsi nejaky cas pockat na hd 5850
to bude asi rozumny jsi nejaky cas pockat na hd 5850
[quote=johny__g;354301]Tak 4870 bude o kousek lepší, zároveň i levnější. Bohužel, nová asi nesehnatelná. 5770 má lepší spotřebu a je to celkově novější jádro, možná přibude nějaké to procento výkonu díky ovladačům.[/quote]
Trochu jsi zaspal dobu, 5770 je běžné k dostání (neberu v potaz garážníky).:mistake
Výkon je prakticky totožný s hi-endem minulé generace tj 4870. Výměna tudíž nemá smysl ani vzhledem k nízké spotřebě 5770.
2 ferry6 Čekat na 5850 se nevyplatí, ceny ještě mírně vzrostou (přibližně o 10% a dále v závislosti na kurzu USD) a navíc za chvíli tu bude nová generace. Prodej 4870 a doplať to co by jsi dal za 5770 a máš 5850.:thumb
Trochu jsi zaspal dobu, 5770 je běžné k dostání (neberu v potaz garážníky).:mistake
Výkon je prakticky totožný s hi-endem minulé generace tj 4870. Výměna tudíž nemá smysl ani vzhledem k nízké spotřebě 5770.
2 ferry6 Čekat na 5850 se nevyplatí, ceny ještě mírně vzrostou (přibližně o 10% a dále v závislosti na kurzu USD) a navíc za chvíli tu bude nová generace. Prodej 4870 a doplať to co by jsi dal za 5770 a máš 5850.:thumb
[quote=Kozouš;354313]Trochu jsi zapsal dobu, 5770 je běžné k dostání (neberu v potaz garážníky).:mistake
[/quote]
No já nic nikde nezapsal, dokonce ani nezaspal. Přečti si znovu co jsem napsal - těžko sehnatelná bude 4870 a za tím si stojím. Myslel jsem, že tazatel uvažuje o koupi jedné z nich. "Upgrade" z 4870 na 5770 samozřejmě smysl nemá, jediné v čem by si polepšil je ta spotřeba.
[/quote]
No já nic nikde nezapsal, dokonce ani nezaspal. Přečti si znovu co jsem napsal - těžko sehnatelná bude 4870 a za tím si stojím. Myslel jsem, že tazatel uvažuje o koupi jedné z nich. "Upgrade" z 4870 na 5770 samozřejmě smysl nemá, jediné v čem by si polepšil je ta spotřeba.