TPM Modul pro desku ASUS
Zdravím,
už dlouhou dobu sháním vhodný a dostupný TPM modul pro desku ASUS P6T Deluxe V2. Už sem se dotazoval na českém servisu Asus, a tam mi sdělili, že nevědí bližsí informace o těchto komponentech. Můžete mi nějak pomoct zistit kde bych našel informace, které by mi pomohli se zorientovat při koupi těchto modulů. Děkuju Vám mockrát za promptní a relevantní odpověď. S pozdravem, kjfriedo.
už dlouhou dobu sháním vhodný a dostupný TPM modul pro desku ASUS P6T Deluxe V2. Už sem se dotazoval na českém servisu Asus, a tam mi sdělili, že nevědí bližsí informace o těchto komponentech. Můžete mi nějak pomoct zistit kde bych našel informace, které by mi pomohli se zorientovat při koupi těchto modulů. Děkuju Vám mockrát za promptní a relevantní odpověď. S pozdravem, kjfriedo.
Tak jsem se ptal a s dostupnosti to vidi blede - v nedohlednu je momentalne veskere prislusenstvi k deskam (lcd, fany, dalkove ovladace atd.) :thumbdown
http://cgi.ebay.es/Asus-GP-LED-PC-Diagnosis-Card-P6T-P6T6-WS-Revolution_W0QQitemZ350308528039QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item519003efa7
se to nejmenuje tpm ale trochu jinak :D můžeš hledat dál
se to nejmenuje tpm ale trochu jinak :D můžeš hledat dál